Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vreemde jongen.

U leest om dit moment het verhaal vreemde jongen gepost door Dion. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Dion
Gepost op: 2010-12-13

Verhaal:

vreemde jongen
het begon toen de 5 tien jarigen sintya de eersten dag na de zomervaktie weer naar school ging ze had al van een vriedin verteld dat er een nieuwe jongen in de klas kwam en hij heeden daan en dat ieder meisje er heel erg nieuw schierig waren om dat het gerugt ging dat hij een super knappen jongen was na een possje was sintya bij haar klas lokaal en schoof ze haar stoel aan iedereen was al aan het roezen moesen over de nieuwe jongen toen kwam de onze docent binnen sintya keek rond en zach nergens een onbekent gezicht toen ging de deur heel voorzichtig en lang zaam open een jongen hij was lang en breed met zwarten haaren en grijzen oogen kwam naar binnen hij had een zwarten spijker broek aan en een zwarten spijker jas aan hij keek rond en dee een stap verder de klas in een kouden wind vlaag kwam naar binnen en er was plotseling een vreemden stroomstorming toen toen kwam hij langzaam binnen gelopen en zij met een killen stem hallo ik ben zero devel o oke stoderden de juf kies maar een plaats waar je wild zitten iedereen schoof een stukje naar acter met zijn tafel zero zuchten een keer en keek naar de plaats die neven mij vrij was toen de les voor bij was ging iedreen zo snel moogelijk het lokaal uit zelfs de juf ging er snel van door zoen waren zero en sintya alleen in het lokaal toen begon zero heel erg te trillen hij pakten lintya bij de schouders hij kwam steets dichter bij haar kil hij openden zijn mond met grooten hoek tanden en alles wert zwart sinya hoorden nog net een beangstigen lach einde

Aantal keer bekeken: 1628
Waardering: 2.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online