Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vreemde ogen!!!.

U leest om dit moment het verhaal vreemde ogen!!! gepost door danthe korsten. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: danthe korsten
Gepost op: 2011-3-10

Verhaal:

vreemde ogen!!!
Er was eens een meisje. Haar naam was Eline. ze was 's ochtends nietsvermoedend haar haar aan het doen. Ze wou kijken hoe het van achter zat. Ze pakte een klein spiegeltje en ging andersom voor de grote spiegel staan. Ze keek via het kleine spiegeltje naar de grote spiegel em te kijken hoe haar haar zat. Toen keek ze naar het kleine spiegeltje. Ze zag haar ogen. Toen dacht ze:"maar ik heb geen groene ogen. 1 uur later zag haar moeder dat ze vermoord was. De volgende dag zag een ander meisje dezelfde ogen.

Aantal keer bekeken: 1954
Waardering: 4.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online