Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vreemdgegaan met een collega.

U leest om dit moment het verhaal vreemdgegaan met een collega gepost door bert. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: bert
Gepost op: 2007-4-12

Verhaal:

vreemdgegaan met een collega
voor een paar jaar terug heb ik een vrouw (carolien) leren kennen op mijn werk we raakten steeds verder met elkaar aan de praat op het werk en konden heel goed met elkaar overweg we gaven elkaar ook ons msn adres en praten over van alles en nog wat ook begonnen we over sex te msnen en ze wou het wel een keer samen met mij doen in de auto iets wat ik ook wel dolgraag wou met haar op het werk heb ik mijn echte liefde die ik had gekregen voor haar aan haar duidelijk gemaakt en die liefde had zij ook we hebben een keer met elkaar afgesproken en ik zou haar op gaan halen dicht bij haar huis en we hebben eerst gepraat over hoeveel we van elkaar hielden en we hebben de eerste keer alleen een beetje gekust en ik heb haar over haar broek over haar kruis geaaid later deed zij dat ook bij mij maar van neuken is toen nog niks gekomen we hadden afgesproken om het nog een keer over te doen en dan achter in de auto te gaan zitten zodat we makkelijker aan elkaar konden zitten ze heeft de hele tijd op mijn schoot gezeten en ik heb haar gevingerd op dat moment was ze ongesteld maar dat maakte mij niet uit ze was ook bezig om zwanger te worden op dat moment en ze vroeg of ze daar ook zwanger van kon worden als we samen echt zouden neuken ik dacht het van niet maar wist het niet zeker wel hebben we geneukt maar ik mocht niet in haar klaarkomen dat heb ik ook niet gedaan ik heb mijn sperma op haar buik gespoten we zijn die avond zo'n 2.5 uur bezig geweest met sex ondertussen haddan we de smaak goed te pakken en ik heb haar meerdere keren nog gevingerd en ze kwam af en toe klaar de laatste keer dat we samen waren was op een zaterdagmiddag want ik had haar verteld dat ik haar wel graag een keer wou beffen en dat leek haar ook wel wat we zijn naar het bos gegaan en daar heb ik haar dus gebeft ze kwam 2 keer klaar kort na elkaar ik vroeg haarof ik haar poes mocht kussen en ze zei ja toen heb ik haar een kus op haar arm gegeven want ze heeft een tatoeage van een poes op haar arm maar later hebik haar poesje nog wel gekust en gelikt ze heeft een heel erg lekker kaal kutje toen we naar huis moesten want ze had tegen haar vriend(richard) gezegd dat ze bloemen ging kopen werd ze door hem gebeld hij had al vaker proberen te bellen en die vroeg of ze nog maggie wou meenemen van de winkel helaas durfde ze na de tijd niet meer samen met mij te zijn anders was het vast nog wel vaker gebeurd helaas is het nu over met de liefde omdat ze vanaf die zaterdag ook zwanger was geworden of het van mij is weet ik niet maar ik denk het nietwant we hebben toen niet geneukt helaas wel kan ik zeggen dat dit de beste sex met haar was wat ik ooit heb gehad

Aantal keer bekeken: 14701
Waardering: 2.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online