Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vriendin van mijn buurmeisje.

U leest om dit moment het verhaal vriendin van mijn buurmeisje gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2007-5-28

Verhaal:

vriendin van mijn buurmeisje
ik ben 17 jaar.
het was woensdag middag en ik was even naar mijn buurmeisje gegaan. toen ik in de kamer kwam zag ik dat er een meisje bij zat. ze had blond haar en blauwe ogen. we keken elkaar aan en ik vond haar al leuk vanaf het eerste moment.
ik ging naast haar zitten en een beetje tv kijken. op dat moment zei mijn buurmeisje dat ze even eten ging maken en dat ze binnen 20 minuten wel weer terug was.
2 minuten nadat ze weg was pakte ik sanne's hand al vast( de naam van het meisje). het begon met een beetje friemelen maar we werden al snel gijl en ze trok haar truitje uit. ze had mooie ronde tieten. ik kon mezelf niet inhouden en moest er over wrijven. zo ongeveer 10 minuutjes nadat mijn buurmeisje naar beneden was gegaan voelde ik een warme, zachte hand over mijn buik glijden. mijn piemel stond al helemaal stijf en ik verlangde naar haar vagina.
ik weet niet hoe het kwam maar ik voelde een drang om boven op haar te gaan zitten dus dit deed ik. ik trok nu ook haar bh en broek uit. toen ik met mijn vingers over haar string gleed voelde ik een nat, sappige kut. hierdoor word mijn lul nog stijver. ik duwde haar omver en vingerde haar zachtjes. ik hoorde en zacht kreunend geluid. ze vroeg of ik het wat sneller wou doen. dit liet ik me geen 2e keer zeggen. na 5 minuten vingeren deed ik ook mijn broer en onderbroek uit en begon haar zachtjes te neuken.
het was heerlijk rutig en ze kon het erg goed.

na ong 5 minuutjes neuken kwam mijn buurmeisje weer binnen. ze stond heel verbaast te kijken maar sanne zei dat ze er gewoon bij moest komen liggen en dit deed ze. we stopte even met neuken en sanne en ik begonnen mijn buurmeisje te strelen en te vingeren.
ik voelde mijn buurmeisje al snel klaarkomen. daarna stopte ik mijn piemel( die nu zo hard als steen was geworden) weer in sanne. we kwamen ongeveer tegelijk klaar met veel geluid.

dit was mijn beste ervaring bij mijn buurmeisje.
het is echt gebeurd.

Aantal keer bekeken: 15142
Waardering: 1.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online