Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vriendinnen.

U leest om dit moment het verhaal vriendinnen gepost door s. m. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: s. m
Gepost op: 2009-5-2

Verhaal:

vriendinnen
vanmiddag was ik met mijn vriendin samen kleren aan het uitzoeken bij mij thuis. nooit eerder had ik mij tot vrouwen aangetrokken gevoelen. maar dit keer was het anders,
ze trok haar strakke jeans uit om zich vervolgens in een kort rokje te steken , ik trok net mijn bloesje uit toen ze mij opeens over mijn tepel begon te strelen voor ik het waist waren we wild aan het tongen en liet ik rustig mijn hand onder haar rokje gaan , ik voelde st ze een lekker glad kutje had en begon haar rustig te vingeren ze werd steds natter en geiler en ik ook. toen heeft ze me uitgekleed en op de grond gelegd , wen ze stopte haar vingers in me en begon me daarna zachtjes tussen mijn schaamlippen te likken zo hebben we wel een paar uur elkaar flink wat genot bezorgd. zo geil dat we allebei waren . we zien elkaar vanavond weer. wie weet laat ik jullie dan ook meegenieten... liefs een geil meisje


Aantal keer bekeken: 17734
Waardering: 1.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online