Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

waargebeurd deel 2.

U leest om dit moment het verhaal waargebeurd deel 2 gepost door jessie. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: jessie
Gepost op: 2011-8-9

Verhaal:

waargebeurd deel 2
lisa en haar vriend Rico reden behoorlijk hard.er kwam een meisje aan gelopen en stapte de auto in. lisa en rico vroegen waar ze heen moest en het meisje was lijkbleek. lisa vroeg of ze het koud had en ze zei "ja". en toen gaf rico zijn vest. toen zette zij het meisje af bij de Vondellaan op nummer 32. rico kwam erachter dat het meisje zijn vest nog had. dus ze reden terug. lisa en rico belde aan en in plaats van het meisje stond er een heel oud omatje van zo'n beetje 80 jaar. ze vroegen of haar kleindochter er was en de vrouw vertelde dat die al 5 jaar dood was. en vermoode lisa en rico dat was de moordenaar. einde

Aantal keer bekeken: 3893
Waardering: 2.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online