Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

waargebeurd geest op school.

U leest om dit moment het verhaal waargebeurd geest op school gepost door dilara sarac (L.S.). Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: dilara sarac (L.S.)
Gepost op: 2011-6-20

Verhaal:

waargebeurd geest op school
GEEST OP SCHOOL


op een dag waren er 2 meisjes ze noemden DILARA en LAURA.ze waren alleen in de school gang ze waren aaan het praten over hun huiwerk.Ineeens horen ze een geluid het was een oude manne stem.Het man zij blijf stil zitten en niet bewegen HET SPOOKT IN DEZE SCHOOL. de meisjes werden bang. op die moment kwammen hun 2 klasgenootjes binnen in de gang.Het was BOUTI en LARS. Ze zijden tegen ons dat LARS zijn gsm van zelf aan en uit ging. IEDEREEN WERDT BANG want laura vertlede ineens over de oude manne stem. ze wouwen onderzoekn wie het is. mischien was het een jonge die een spel zat te spelen met hun of was het iets ANDERS??. maaar het was al te laat want het was 5 voor half 4 en het school was gedaan om half 4.dus zijden ze we spreken het morgen wel verder.De volgende gingen ze het onderzoeken maar het ging niet ze hadden eerst les en het les ging maar niet af en het werdt weer half 4 dus zijden ze we komen middernacht naar school en ze spreekten af om 12 uur voor de schoolpoort. die nacht kwamen ze bij ellkaar ze gingen naar boven en zaten weer op hun zelfde plaats en ineens hoorden ze alle 4 die oude manne stem ze werdden bang de man zij weer de zelfde zin NIET BEWEGEN HET SPOOKT IN DEZE SCHOOL. ineens begonen ze te gillen loopten weg enz... . het licht ging uit en weer aan en ineens waren ze allemaal waren ze allemaaal waren ze allemaal.................DOOD EINDE p.s. (LAURA DIT IS VOOR JOU GESCHREVEN )LAURA SCHATTTEMAN i love you sgatx en voor de lezers dit is waar gebeurt met laura.s bouti lars enz.. het is niet vals zenne !!! DOEI

Aantal keer bekeken: 3874
Waardering: 2.97 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online