Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ware liefde bestaat nog.

U leest om dit moment het verhaal ware liefde bestaat nog gepost door hendrik. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: hendrik
Gepost op: 2009-3-27

Verhaal:

ware liefde bestaat nog
Hallo,ware liefde bestaat nog....het is jaren geleden dat ik een leive meid heb ontmoet in mijn Nederland... en jaren kende ik haar...maar tegelijkertijd was er een afstand tussen ons... na verschillende jaren ben ik verhuisd naar Brazilie en nooit ben ik haar vergeten... jaren gingen voorbij...en tot mijn verbazing ben ik die geweldige leive meid waarop ik altijd verliefd was tegen gekomen in Brazilie...aan de andere kant van de oceaan...wij praten veel samen op dat moment van de nieuwe ontmoeting..zij vroeg mij mee te gaan naar de appartament waar zij voor 3 maanden verbleef in Brazilie... haar vriendin was er niet in huis... en samen hebben wij veel gepraat over de jaren terug, vertelde ook dat zij tot aan de dag vandaag verliefd is op mij...en later op die avond begon ik haar voorzichtig te zoenen... zij zeide dat zij het heet kreeg en stelde voor om een eindje te wandelenen over de boulevard langs de strand...op het strand zaten wijsamen op een bankje...opnieuw begonnen wij elkaar te zoenen,heerlijk moment en het was een genot... ik kreeg het heet en langzaam voelde ik haar tepels van haar borsten hard worden... mijn handen gingen onder haar t-shirt en zij zeide... " voorzichtig..." en ik maakte onder haar t-shirt haar b-h. los en voelde volledig haar mooie borsten onder haar t-shirt... verlangden naar meer maar zaten aldaar op de boulevard/strand op het bankje....mijn andere hand gleed meer onder haar rokje naar boven en voelde hoe heet zij was... zij kreunde en tussen haar benen droop al haar vocht naar beneden,,, wij liepen snel door en gingen naar haar appartament terug.... bij aankomst fluisterde zij in mijn oor dat zij afscheid wilde nemen en ik die avond niet zomaar kon weg gaan... gingen naar binnen en onder weg naar de douche liet zij al haar kleren uit doen... bij de deur van de badkamer draaide zij haar om en geheel naakt stond zij voor mij en voelde haar handen over mijn stijve lul gaan...zij trok mijn kleding geheel uit en begon mij te pijpen , ik werd nog geiler en mijn lul werd enorm stijf en groot... "ooohh , zeide zij je lul is heerlijk dik en ik wil meer..." ik pakte haar en liep onder de douche deed de kraan aan en duwde haar omhoog onder die hete water-straal tegen de muur en mijn lul gleed heerlijk in haar natte kutje...heerlijk kwamen wij klaar...
een ware belevenis die wij nooit vergeten...tot op de dag van vandaag zoeken wij elkaar op en genieten volop van elkaar op verschillende manieren en verschillende standen en plaatsen... maar dat vertel ik later wel weer die keer achter op het strand in Vitoria een plaats in Brazilie...

Aantal keer bekeken: 5087
Waardering: 4.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online