Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

warme tijden goede tijden.

U leest om dit moment het verhaal warme tijden goede tijden gepost door joris jorritsen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: joris jorritsen
Gepost op: 2006-8-7

Verhaal:

warme tijden goede tijden
Linda, een jonge vrouw van 28 jaar is sinds een paar maanden geleden gescheiden van haar man, haar eerste echte jeugdliefde. Ze voelt zich inmiddels weer een beetje meer zelfverzekerd, maar op het pad der liefde gaat het nog niet zo goed. Ze komt onschuldig over, misschien zelfs een beetje naïef, maar ze is slim, heeft inhoud, ziet er goed uit, is lang, heeft lange haren vaak in een staart en weet waar ze voor staat. Door haar houding, die vanwege intensief sporten in haar jeugdjaren erg goed is, komt ze ietwat arrogant over. Linda is begonnen op een nieuwe afdeling binnen bij huidige werkgever en heeft een nieuwe baas, Peter. En Peter is………….

Peter is eind dertig. Hij is gelukkig. Gezinnetje, huisje, vrouw, vrienden, BBQ-en met mooi week, leuke auto, kortom; alles goed. Peter is moeilijk in de omgang, een man met gebruiksaanwijzing. Soms vreselijk empathisch en meegaand en af en toe knetterhard en dodelijk. Je bent niet op je werk om vrienden te maken, bovendien krijgen maar weinig mensen het predikaat vrienden, van deze man. Peter werkt al een tijd in dezelfde functie. Veel van zijn medewerkers zijn vrouw. Sommige mooi andere iets minder en een aantal, uitgesproken lelijk. Maar sinds enkele weken is er een nieuwe meisje op zijn afdeling gekomen, ene Linda, en die is nou ja, geen lelijkerd. Vandaag heeft bilaterale gesprekken met zijn medewerkers. Als eerste heeft hij een gesprekje met Linda, samen in een klein afgesloten hokje.

Het is maandagochtend. De warmte van het weekend is in de ochtend een stuk minder, maar je voelt het nog steeds. De lucht is blauw, geen wolkje te zien. Het wordt een warme dag. Peter loopt naar z’n kantoor. Vandaag niet in te veel afspraken op verschillende lokaties, maar de hele dag op kantoor. Zelfs de hele week op kantoor. Geen afspraken, geen bezoeken, gewoon de hele dag op kantoor. Ach weer een beetje bijkletsen met de oude collega’s. De dresscode van het bedrijf waar Peter werkt is Smart Casual. Over het algemeen heeft Peter een pak aan, stropdas en een net overhemd eronder. Maar vandaag heeft hij zich beperkt tot een blouse met korte mouwen en geen stropdas. Wel een nette broek, want stel je voor dat je plots op bezoek moet.

Linda staat voor haar klerenkast. Ze komt net onder de douche vandaan. Haar lange, natte haar nog met een handdoek omhoog gestoken en voor de rest nog niets aan. Ze heeft de kastdeuren open om te bekijken wat ze vandaag nou weer aan gaat doen. Smart Casual, wat een stomme dresscode. Waarschijnlijk weer door één of andere bevroren truthola bedacht die alleen maar van die hoog gesloten wollen pakjes draagt. Linda bekijkt zichzelf in de spiegel die aan de binnenkant van de deur hangt. Ze ziet dat ze nog steeds een mooie houding heeft. Daardoor steken haar grote borsten ver naar voren alsof het antennes zijn. Ze pakt ze van onderaf beet en lift ze een klein beetje omhoog. Het decolleté wordt wel beter zo, maar om nu een push-up BH aan te doen dat ik ook al zo wat. Vandaag maar eens geen BH, gewoon een strak truitje of een sluitende jurk, maar geen BH. Wel een beetje uit de buurt van de airco blijven, denkt ze bij zichzelf. Ze zucht nog een keer en kijkt naar haar kleren. Onderbroek, o ja dat moet ook nog. Een onderbroek, daar heeft Linda een hekel aan. Niet zozeer de onderbroek op zich, maar die knellende elastieken of banden. Een mens zou gewoon de hele dag in z’n blote kont moeten rondlopen. Linda pakt een witte string uit haar doos met onderbroeken. Ze stapt in de gaten voor haar benen en trekt de onderbroek omhoog. Een luchtige jurk in haar kast trekt haar aandacht. Spaghetti bandjes aan de bovenkant, lekker luchtig. Een beetje sluitend aan de bovenkant, moet kunnen. De rok loopt aan de onderkant een beetje asymmetrisch, waardoor hij aan de voorkant langer is dan aan de achterkant. Wanneer ze haar jurk aantrekt voelt ze hoe haar string naar boven getrokken wordt. Deze komt ongemakkelijk te knellen in haar kruis. ‘Stom ding, blijf zitten, goedkope rotzooi van de HunkerMoller’, scheldt ze tegen zichzelf. Ze flapt de jurk van onderaf omhoog, wringt haar vingers achter de onderbroek en trekt deze zonder pardon uit. ‘Dan maar zonder, mompelt ze tegen de spiegel. Ze draait haar heupen om te zien of het niet doorschijnt. Maar de zwarte/grijze jurk valt soepel om haar lichaam en verhult niet haar mooie vormen maar wel haar blote lijf. Met een glimlach op haar mond stapt ze in haar schoenen, Hakjes met touwtjes om je been. Ze kijkt nog een keer naar zichzelf en loopt weg om haar haren te drogen.

Peter komt op kantoor. Het is er muf en duf. Alle ramen open en de mobiele airco’s aan. “Veel te weinig capaciteit voor z’n klein ruimte�, niemand die het hoort. Hij zet zijn computer aan en loopt naar de keuken. “Zo effe een kopie koffie, het is dan wel warm weer, maar een bakkie kan er altijd in. Als hij gaat zitten komen de eerste collega’s ook binnen. Iedereen even pufferig en zweterig. Mannen allemaal in nette broek of pak en de vrouwen allemaal in een korte jurk of rok Ja, dat warme weer heeft ook zijn voordelen. Blote benen, af en toe een beetje meer dan been. Als er eentje niet oplet als ze voorover bukt misschien wel een klein stukje onderbroek. Trouwens vrouwen die een witte string onder een witte broek aan doen, snappen natuurlijk ook wel dat mannen daar dwars doorheen kunnen kijken. Ach, misschien doen ze het er ook wel om. Linda komt binnen. Ze zegt vriendelijk goedendag en knikt naar de aanwezige heren en dames. Peter lacht vriendelijk naar haar terug en groet haar ook. Hij vind het een mooie vrouw. Zoals ze loopt. Haar heupen wiegen een beetje. Ze heeft een mooie rechte houding, volle borsten die ze niet verborgen houdt onder grote stukken kleding. Haar lange haren altijd in een lange rechte staart. Hij zou wel eens willen weten hoe ze eruit ziet zonder die staart, maar wapperende haren. Het valt hem op dat ze mooie benen heeft, niet van die magere stokken, maar ook niet van die grote stampers. Gewoon mooie benen. Hij betrapt zich er zelf op dat hij haar van top tot teen aan het bekijken is op een manier zoals hij eigenlijk alleen naar zijn vrouw kijkt. Hoe zou het zijn om haar benen eens te voelen. Je hand langs haar knie omhoog te laten glijden.
‘Wil je nog koffie’ vraag Linda. Peter schrikt op.
‘Wat’, sorry, wat zeg je?’
‘Of je nog koffie wil’, vraagt Linda voor de tweede keer.
‘Ehh., lekker’, Peter voelt zich betrapt.
Als Linda langs hem weg loopt dan ruikt hij haar frisse, ietwat zoete parfum. De geur van vanille en rozemarijn. Hij volgt haar schreden naar de keuken en deinst mee op de wiegende bewegingen van haar heupen. Hmm, wat schudden die billen toch lekker in die jurk. Ik zou wel eens. Peter betrapt zich er alweer op gevoelens die hij begint te krijgen voor Linda. Vorige week was dat niet minder. Toen hadden ze een eerste gesprekje en Linda zit dichtbij het bureau. Haar knieën staken ver onder zijn bureau door en kwamen, geheel onbedoeld, tegen zijn knieën aan. Hij moest gewoon wachten met opstaan, omdat hij een erectie kreeg van die aanraking. En Linda, het is zo’n leuk mens en vriendelijk en onschuldig. Die….nee, hij moest zichzelf beheersen.
‘Alsjeblieft, alleen suiker hé’, Linda zet het kopje op de tafel.
‘Dank je Lin’, zegt Peter terug, Lin, Lin wat maak je me nou, je gaat haar naam afkorten dat is helemaal niet jou stijl, let op man. Peter probeert zich onder controle te houden.

Linda heeft koffie gehaald voor Peter. Ach je moet toch wat als je net een nieuwe baas hebt. En trouwens, hij is best leuk, jammer dat ie getrouwd is. Hij zou best wel materiaal kunnen zijn voor een avond vol plezier en actie. Linda gaat achter haar bureau zitten en slaat haar benen over elkaar. Ze voelt dat ze geen onderbroek aan heeft. ‘Shit Lin, das waar ook, bijna vergeten. Wel even opletten, want dat niet iedereen te weten.Anders ben je de lul voor de komende periode.’
‘Kom je’, Peter roept haar.
‘Ja, ik kom eraan, even een mailtje afmaken’, liegt Linda.
Linda pakt wat spullen en een pen en loopt achter Peter aan het kantoor binnen. De kantoor ruimte van hun beide werkgevers is nog een van de oude stijl. Dus geen ramen en doorkijk deuren of glazen langs de deur.
‘Ga zitten, nog koffie’, vraagt Peter volledig overbodig.
‘Ik heb net gehaald, weet je nog ook voor jou’.
‘Ja sorry de warmte denk ik. Ik wil het graag hebben…..’, begint Peter.’
‘Sorry, mag het raam open’, vraagt Linda.
‘Tuurlijk’. Maar voordat Peter dat kan doen staat Linda op en loopt naar het raam. Ze schuift de luxaflex voor de ramen weg en schuift één van de ramen open. Een warme bries blaast door het kantoor en doet de jurk van Linda ligt opwaaien. Peter zijn blikt is gelijk op haar benen en billen gericht, maar zij ziet alleen maar meer been. Wel mooi trouwens. Als Linda gaat zitten blijft de blik van Peter gericht op haar kruis, om te kijken of hij misschien nog iets kan ontdekken. Dit ontgaat Linda niet. Linda vindt het wel leuk. Een baas die in haar geïnteresseerd is, hmmm, dat biedt perspectief. Ze schuift de stoel iets naar achteren en slaat haar benen over elkaar. Daarbij trekt ze haar jurk een beetje te ver omhoog, zodat een groot deel van haar been te zien is. Zou ze hem haar naakte kruis laten zien? Terwijl Linda dit bedenkt kijkt Peter naar de blote benen van zijn collega. Damm, doet ze het er nou om of.
‘Jullie vrouwen hebben toch maar geluk met dit weer?’ zegt Peter,
‘Hoezo?’
‘Nou je hoeft geen broek aan’.
‘Ja, maar wel netjes erbij lopen, dus te kort kan ook niet.’
‘Nee das waar’ en Peter kijkt nog een keer naar die twee mooie benen die in een soort wurggreep elkaar vast hebben.
‘Je mag je korte broek wel aan doen hoor’, plaagt Linda Peter .
‘Dat zou er raar uit zien, ik in een korte broek. En dan zeker zo’n nette als in Burmuda? Daar heb ik helemaal de benen niet voor’
‘ Dat zal mee vallen, laat eens kijken dan?’
Voordat Peter het weet laat hij zijn licht behaarde benen aan Linda zien, terwijl zij voorover geboden naar zijn harige benen staat te kijken. Daarbij valt het Peter natuurlijk op dat zij haar volle boezem niet ondersteund heeft met een BH. Haar mooie, nog jonge borsten hangen niet en zien er uit om aan te zuigen. Haar tepels steken niet vooruit, want met dit warme weer gebeurt daar natuurlijk niets en van zijn harige benen wordt zijn waarschijnlijk niet opgewonden.
‘Kom laten we beginnen’, en Peter schuift achteruit om goed te gaan zitten. Daarbij vallen per ongeluk zijn papieren en pen op de grond. Als in een reflex duikt hij voorover en naar benenden om de rotzooi op te pakken. Linda bekijkt het tafereel en ziet hierin de kans om haar erotische gevoel van vandaag met iemand te delen. Ze trekt haar rok nog een beetje omhoog, maar vooral strak om haar bovenbenen. Door haar benen een beetje uit elkaar te doen, vormt er zich een tunnel van stof boven haar benen, maar is haar kruis ook te zien. Peter pakt de papieren op. Eentje is een beetje ver onder de tafel door geschoten en als hij deze pakt ziet hij de benen van Linda. Onbewust kijkt hij omhoog. Langs haar onderbenen, naar haar knieën tussen haar benen naar haar kruis. Peter schrikt, ziet hij dit goed, heeft hij het kruis van zijn medewerker in het vizier. Hij kijkt verschrikt verder omhoog, maar Linda kijkt naar buiten. Peter kijkt naar beneden. Het is wat moeilijk te onderscheiden, want het is donker, maar hij ziet wat donkere schaamhaartje boven op de heuvel van Linda. Haat schaamlippen zijn goed te zien, want deze zijn mooi kaal geschoren. Haar bovenbenen gaan nog iets verder uit elkaar en een been draait naar het raam. Licht valt naar binnen en Peter ziet het nog beter. Aan de onderkant van de schaamlippen kun je het begin van de billen van Linda zien. Peter stelt zichzelf voor met zijn hoofd tussen haar benen. Met zijn tong op zoek naar haar knopje om haar een geweldig orgasme te geven.

Peter merkt niet dat Linda met een schuin oog naar haar baas kijkt, die vol bewondering haar naakte kut aan het bekijken is. Ze speelt een beetje meer, door haar benen lichtjes je bewegen. Ze bedenkt zich wat haar volgende move is en voordat ze het weet zegt ze,’en kun je het allemaal zien?’Peter schrikt, heft zijn hoofd en knalt keihard tegen de onderkant van het bureau. ‘Doe maar rustig, voorzichtig’, zegt Linda. Ze bukt voorover en pakt het hoofd van Peter die verdwaast uit zijn ogen kijkt. Zijn hand bovenop zijn bol wrijvend. Linda trekt het hoofd van Peter naar haar schoot toe en wrijft zachtjes over de pijnlijke plek aan de achterkant van Peter z’n hoofd. Als Peter weer een beetje bij is gekomen, heft hij voorzichtig zijn hoofd en kijkt wazig naar Linda.
’Vind je het mooi daaronder?’, vraagt ze aan Peter
‘Jah, zegt Peter zachtjes
‘Wil je nog even kijken?
‘Jah, als een klein kind knikt Peter met zijn hoofd
‘Moet je lief zijn voor mij1!’
‘Jah’, en Peter tilt zijn hoofd iets op om Linda de ruimte te geven haar rok op te tillen.
‘Is het zo goed’, vraagt Linda terwijl ze haar rok tot haar middel omhoog trekt. Ze zit met blote benen en een natte inmiddels natte kut op de stoel bij haar nieuwe baas die op z’n knieën voor haar zit.
‘Jah’, zucht Peter en kijkt zijn ogen uit. Langzaam komt zijn hand omhoog en streelt Linda over haar been. Hij glijdt met zijn hand langs de binnenkant van haar been richting haar poesje. Hij kneedt ondertussen haar spieren en glijdt weer terug. Linda gaat iets onderuit zitten, zodat haar heupen een beetje naar voren komen. Peter tuit zijn lippen en zet zachte tintelende zoentjes op de bovenbenen van z’n medewerkster. Linda voelt een siddering door haar lijf gaan. Spieren in haar kut trekken samen en de tepels van haar borsten worden hard.
‘Wil je ook mijn borsten zien?’, vraagt Linda met schorre stem.
‘Jah’, is het enige wat Peter uit kan brengen.
Linda laat de spaghettibandjes van haar schouders af glijden en trekt daarna de jurk omlaag. Haar borsten schieten naar voren op het moment dat de jurk eroverheen getrokken wordt.
‘Wil je ze even vastpakken?’, vraagt Linda
‘Nee, moet jij doen’, antwoordt Peter
Linda schrikt en kijkt naar benenden. Peter kijkt haar aan en gaat voorzichtig staan. Hij zet zijn lippen op de hare en likt zachtjes langs haar mond. Linda doet automatisch haar mond een beetje open. Peter speelt met haar tong en lippen, zijn handen rusten op haar benen, maar glijden af en toe een beetje richting haar kruis. Peter zoent Linda langs haar nek naar beneden. Linda trekt met haat hoofd iets naar achteren en geeft de man ruimte. Hij laat een nat spoor van speeksel achter en komt aan bij haar grote borsten. Haar tepels staan inmiddels fier overeind en Peter steekt een tepel in zijn mond. Hij draait cirkeltjes met zijn tong rondom haar tepel. Af en toe bijt hij een beetje in haar tepel. Hij kneedt zachtjes het heerlijk vlees van Linda haar borst. Linda pakt het hoofd van Peter beet en verplaatst deze naar haar andere borst. De handen van Peter glijden steeds vaker over de benen van Linda en komen dicht in de buurt van haar kruis. In Peter z’n broek is inmiddels een grote bobbel ontstaan. Dit is Linda niet ontgaan. Ze strekt haar handen uit en streelt over zijn kruis waar zich een harde pik verscholen achter een rits tegen haar hand aan drukt. Peter voelt de hand van Linda en gaat rechtop staan. Hij kijkt Linda aan die hem ook aankijkt. Ze pakt zijn riem en trekt hem naar zich toe. De rits van de broek van Peter is op gezichtshoogte. Linda gespt de riem met een soepele beweging los, ze maakt de knop los en trekt de broek een klein beetje naar beneden. Peter heeft een oude boxershort aan, dus zijn erectie drukt de losse stof naar voren. Linda maakt het knopje van de boxershort los en zonder maar iets te doen valt de pik van Peter uit zijn short. Linda trekt de short iets naar beneden en grijpt met haar hand in de short. Zo laag mogelijk pakt zij de lul van Peter beet.
‘Zo, je vind mij wel leuk hé, hijgt ze richting Peter.
‘Jah’, kreunt Peter terug. ‘Je bent een mooi, aantrekkelijk dame’.
‘En sexy?, lekker, geil?
‘Heel geil, en dan zonder ondergoed naar je werk, jij durft’. Peter bekijkt Linda nog eens goed die met opgeheven hoofd een trillende pik vlak bij haar mond een jurk om haar middel met blote borsten en kut op een stoel zit.
‘En wat nu?, vraagt Linda
‘Pijpen!!!’ commandeert Peter
Linda beantwoordt door de pik zover mogelijk in haar mond te nemen. Ze sluit haar ogen en zuigt aan de harde pik. Ze begint te kokhalzen, maar drukt toch nog even door. Dan haalt ze met zuigende lippen de pik weer uit haar mond. Peter schrikt van de warme mond. Bovendien heeft zijn vrouw zijn pik nog nooit zo ver in haar mond gehad.
‘Wil je dat nog een keer doen’, vraagt Peter met trillende stem.
Linda bedenkt zich geen moment en zuigt de harde pik naar binnen. Haar linkerhand ondersteunt de zak van Peter. Met haar rechterhand heeft zijn bil vast, zodat ze zijn heupen zo dicht mogelijk bij haar gezicht kan krijgen. In een ritmisch beweging begint ze Peter te pijpen, waarbij ze afwisselend zijn harde staaf diep in haar mond neemt. Peter geniet met volle teugen. Hij kijkt naar een geweldig lekkere vrouw die hem een orale ervaring geeft die hij niet gauw gaat vergeten.

Linda wordt geil van dat pijpen. Haar kutje wordt steeds natter en ze wil verwend worden. Linda haalt Peter z’n mast uit haar mond en likt zijn schacht schoon van haar speeksel. Ze draait met haar tong een rondje rond zijn eikel en zuigt nog even hard op het puntje van z’n lul.
‘En nu ik, wat ga jij voor mij doen?, vraagt ze aan Peter. Peter trekt zijn broek omhoog om door zijn knieën te gaan. Hij pakt Linda haar benen beet en duwt ze zachtjes uit elkaar. Het lichaam van Linda neemt een iets liggende houding aan waardoor haar heupen, en veel belangrijker, haar kutje dichter bij Peter zijn hoofd komt. Zachtjes en langzaam likt Peter de binnenkant van haar bovenbenen. Linda haar bodembekken spieren trekken zich samen. Ze laat hem zijn gang gaan. Peter zoent de schaamlippen van Linda. Deze zijn nog niet verder beroerd, maar staan al wel een klein beetje open. Van onderuit, dicht bij haar anus likt Peter haar lipjes open. Een zacht kreuntje ontsnapt aan Linda haar mond. Peter zijn handen glijden naar achteren en pakken haar billen beet. Hij duwt zijn hoofd dieper tussen haar benen en duwt plots krachtig zijn tong naar binnen. Linda maakt een klein sprongetje en schikt met haar lichaam. Peter proeft de zoete sappen uit de natte kut van Linda. Hij draait met zijn tong rondjes in haar en duwt af en toe even dieper. Als hij zij tong eruit haalt spreidt hij met één van zijn handen haar schaamlippen en likt voorzichtig boven in haar grotje op zoek naar haar klit. Na wat zoekwerk heeft hij deze gevonden. Als een volleerde likmachine draait hij zachtjes om haar klitje en glijdt af en toe met zijn tong erover heen. Elk keer als dat gebeurd voelt Linda een lichte siddering door haar lichaam gaan. Peter heeft zijn andere hand inmiddels naar voren gehaald en duwt met zijn duim zachtjes tussen haar billen tegen haar anus aan. Linda geeft een beetje tegengas en duwt en draait met haar heupen, zodat de tong van Peter dieper naar binnen dringt en zijn duim bijna in haar poepgaatje schiet.
‘Hmm….. ‘, kreunt Linda.
‘Lekker’, vraagt Peter totaal overbodig.
‘Jah’, is het enige wat ze kan uitbrengen.
‘Ik wil je neuken op het bureau’, zegt Peter
‘Das goe…..’. En voordat Linda is uitgepraat staat Peter op, trekt Linda aan haar armen omhoog, draait haar om duwt haar tegen het bureau aan met haar rug naar hem toe.

Linda plaats als in een reactie haar handen ver op het bureau, waardoor haar billen naar achteren steken en ze ietwat wijdbeens klaar staat om van achteren geneukte te worden. Haar jurk is naar beneden gevallen. Peter pakt de onderkant van haar jurk beet en gooit de jurk over Linda haar hoofd naar voren. Hierdoor ziet Linda weinig, want haar eigen jurk hangt over haar hoofd. Peter heeft zijn broek op zijn enkels hangen en zijn fier overeind staande pik trilt vlak bij Linda haar billen. Peter pakt haar billen beet en trekt deze ruw uit elkaar.
‘Toe dan, je bent opgewonden hé, je bent agressief’, zegt Linda tegen Peter, waarmee ze hem alleen maar opjut.
‘Jah, spreiden die billen, geile trut, open die kut want ik ga je neuken zoals je nog nooit geneukt bent’, roept Peter terug. Hij laat één bil los en pakt mij zijn vrije hand zijn pik beet en duwt hard naar voren. Linda is zo nat en geil, dat Peter zijn lul als een warm mes door de boter, bij haar naar binnen schiet.
‘Ahh…, toe dan geile beer, neuk mij dan, kom dan in mijn holletje’, plaagt Linda.
“Hier en hier’, zegt Peter terwijl hij met krachtige stoten zijn lul in haar ramt. Zij volle zak die op exploderen staat klets tegen haar billen. Linda spreidt haar billen zo ver mogelijk, door met één hand nog te steunen op het bureau en met de andere haar billen te spreiden. Peter kijkt naar beneden en ziet zijn eigen lul in ritmisch bewegingen verdwijnen en tevoorschijn komen vanuit een heerlijk zachte, natte en roze kut van Linda. Hij ziet de bruine anus van Linda die hem verleidelijk aan zit te kijken. Peter maakt zijn duim nat door hem in zijn mond te steken en drukt zij duim tegen de anus van Linda aan.
‘Toe maar, duw maar door, of nee…..draai even met je vingers, ja en wel door blijven neuken’, geeft Linda als reactie.
Peter draait met zijn duim over de bruin ster en neukt Linda nog steeds als een bezetene.
‘Doe me anaal, druk je lul in mijn kontje, toe alsjeblieft’. Linda smeekt Peter zowat. Als hij niet zo verdwaasd van opwinding was, zou hij hier echt verbaasd over zijn. Zonder echt na te denk haalt hij zijn lul uit Linda haar natte poesje. Hij bukt voorover en spuugt op haar anus. Dat heeft hij nog nooit gedaan, maar vaak genoeg gezien als hij weer eens op een eenzame avond naar een porno film aan het kijken was. Dan drukt hij zijn lul tegen haar holletje aan. Langzaam maar zeker duwt hij zijn lul tegen haar anus. Linda helpt mee door haar billen een beetje uit elkaar de trekken en te ontspannen in haar anus spier. Zachtjes, maar zeker verdwijnt de lul van Peter in haar kontje. Als hij er helemaal in zit begint hij rustig in en uit te bewegen. Linda haar linkerhand verdwijnt via de voorkant tussen haar benen en haar vingers wrijven over haar klitje om haar gevoel te stimuleren. Peter pakt Linda haar billen beet om zijn bewegingen te controleren. Als hij naar beneden kijkt ziet hij de aderen op zijn pik duidelijk zitten en oppompen als zijn lul in het kontje van Linda verdwijnt. Het aanzicht, de zuchtende Linda, zijn eigen opgewonden gevoel, doet het geil in zijn zak bijna koken.
‘Hm… ga door, sneller, toe dan….’Linda begint klaar te komen.
‘Kom je, ik ben bijna zover’, zucht Peter terwijl hij de snelheid opvoert.
‘Jah, ga door, toe dan, spuit me vol, ik wil je geil, je sperma,’ kreunt Linda naar achteren. Ze heeft haar hoofd gedraaid en kijkt Peter in zijn gezicht aan en ziet de spanning en het naderende orgasme aankomen op zijn gezicht.
‘Ik ga je volspuiten, geile hoer’, Peter wordt agressief van opwinding. Hij slaat Linda op haar billen als een cowboy op een rodeostier. Linda drukt haar kont verder achteruit om nog beter gevuld te worden door de stammende paal van Peter. Ze duwt mee op het ritme en nadert zelf ook een orgasme.
‘Toe dan, o ja….ik kommmmmmm……….toe, jahhh lekker, ohhhhhhhhhhhh.’, Linda zucht en schudt van het zware bonken van Peter. Druppels van inspanning druppelen langs Peter zijn gezicht. Hij drukt zijn lul en zak nog één keer goed in Linda haar holletje en voelt zijn zak borrelen. ‘Jahh………hier, pak, dan,……………’. Peter kreunt.
Met een snelle flitsende beweging haalt Peter als in een reflex haalt hij zijn lul het knotgaatje van Linda. Hij pakt zijn lul beet en trekt er twee keer stevig. Dan knijpt hij stevig in zijn lul en laat los. Een explosie van wit zaad vult de lucht boven het lekkere ronde kontje van Linda. Grote klodders sperma vallen op haar billen. Omdat Peter al een tijdje droog stond, blijft het maar komen. Linda draait zich snel om, om haar mond onder de spuitende lul van Peter te houden, teneinde nog wat sperma op te vangen. Peter trekt zijn lul af en knijpt als er weer een landing geil komt, zodat deze als een sproeier over het gezicht van Linda.

Als Linda en Peter weer een beetje bij gekomen zijn van de schrik, maken ze zicht zelf weer een beetje toonbaar. Ze gedragen zich een beetje ongemakkelijk ten opzichte van elkaar.
‘Huh, nou, ehhhh, weet niet zo goed wat ik moet zeggen’, probeert Peter.
‘Laten we maar weer aan het werk gaan’, antwoordt Linda met een rood.
‘We moeten dit wel voor ons houden, niet dat iedereen straks weet dat wij……’, Peter wordt onderbroken door Linda.
‘Nee dat ben ik met je eens, kom’.
Wat Peter en Linda niet gemerkt hebben is dat vlak voordat zij zichzelf weer gefatsoeneerd hebben, dat de deur van het kantoor die op een kier stond, langzaam en voorzichtig gesloten werd door de andere collega’s. Linda gaat eerst naar buiten en loopt gelijk door naar het toilet. Peter loopt de ruimte in en probeert op zijn normaalste stem geluid.
‘Suzanne, kom je zo voor je gesprekje.’
‘Ja hoor’, zegt Suzanne. ‘Ik wil alleen wel hetzelfde onderwerp bespreken als Linda.

Aantal keer bekeken: 29006
Waardering: 8.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online