Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wat er dan ook gebeurt ,ik hou van jou.

U leest om dit moment het verhaal wat er dan ook gebeurt ,ik hou van jou gepost door xsemrababy. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: xsemrababy
Gepost op: 2010-12-17

Verhaal:

wat er dan ook gebeurt ,ik hou van jou
ik ben zo verliefd , zo anders dan normaal elke moment dat ik hem niet zie lijkt als een eeuw ,mn ogen zoeken hem constant,zo verliefd elke moment elke seconde wil ik bij hem zijn hij geeft mij de moed de liefde hij leert het allemaal met zijn ogen,ik mis hem zo hard,zonder hem ben ik zo alleen, de kippevel die ik krijg als hij mij aanraakt,toen dat hij zijn hand over men haar liet voelde ik me zo raar ' verliefd voor alles wat ik heb meegemaakt met hem ik kan hem niet vergeten degene die mij echt gelukkig kan maken is hij ! alleen hij ! maar ik ben liever verliefd op hem dan met hem saamen te zijn want eenmaals als ik hem kwijt geraak ben ik alles kwjt mezelf mn leven mn adem alles ! ik hou van hem...

Aantal keer bekeken: 1656
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online