Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wat je wel niet tegen het lijf loopt! misschien wel je grootste liefde?!.

U leest om dit moment het verhaal wat je wel niet tegen het lijf loopt! misschien wel je grootste liefde?! gepost door Monique. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Monique
Gepost op: 2009-9-11

Verhaal:

wat je wel niet tegen het lijf loopt! misschien wel je grootste liefde?!
Jorieke moest weer aan het werk bij de Albert heijn. het wou allemaal niet zo goed lukken. Ze had die avond weer een romantische film gekeken.... Als ze iets graag deed in haar vrije tijd, dan was het wel een romantische zwijmelfilm kijken. maar ja nu zat ze er weer mee, de film duurde tot 11 uur en ze moest vanmorgen weer om acht uur beginnen. Één voordeel was dat ze eindelijk weer met Robbert mocht werken. En weer droomd ze weg... ohh Robbert met z'n mooi bruine krulletjes en z'n mooi bruine ogen! maar wat ze nou echt te gek vindt aan Robbert is z'n lieve schattige lach!
In eens schrikt ze op van een stem.
'en lukt het nog een beetje?' Die stem komt haar bekend voor, ze droomt er zelfs over. Robbert natuurlijk!
ze bloost. 'uh ja hoor' zegt ze gauw. ' ik ben alleen nog een beetje moe' 'En hoe komt dat nou weer, beetje te laat op bed gegaan?' vraagt Robbert. ' ja ik keek een leuke film, en het was de bedoeling dat ik wel op tijd naar bed zou gaan, maar ik kon het einde echt niet weerstaan!'
'Wat voor film was het, waardoor jij absoluut het einde niet kon weerstaan?'
'En ik weet niet zeker of je dit wel wilt weten zegt ze lachend maar, als je er toch om vraagt, het was een Romantische Komedie'
'Oh ja ik had het natuurlijk kunnen weten, als vrouwen ook maar iets leuk vinden is het een romantische film kijken. maarre heb je die film met je vriend gekeken?' vraagt Robbert verlegen. Nu begint ook Jorieke te blozen.' Uhmm' begint ze stotterend. 'ik heb geen vriend. we zijn nu net twee maanden uit elkaar' ze kijkt snel even hoe robbert reageerd. Zag ze nou echt een klein lachje ontstaan?'
'oh okee, dat wist ik niet, nou als je weer een keer een filmpje gaat kijken, ik sta altijd open voor iets gezelligs, En al helmaal met jou! he ik moet weer gaan hoor, ik denk dat je het wel afkrijgt vandaag. en ik zie je nog wel hoor! daar zorg ik wel voor' Met een hoofd zo rood dat het op knappen staat zegt ze hem gedag..wordt vervolgd.

reageer maar even als je het leuk vondt.

jorieke_blok@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 1939
Waardering: 7.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online