Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wie hou ik hier voor de gek.

U leest om dit moment het verhaal wie hou ik hier voor de gek gepost door petra. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: petra
Gepost op: 2009-11-15

Verhaal:

wie hou ik hier voor de gek
Al 5 jaar lang is hij verliefd op me. Alleen zag ik dat niet ofja de hints nam ik niet serieus aangezien hij een vriendin heeft.Hij is een collega van me. Toen mijn relatie van 2 jaar over was gebeurde het ik werd verliefd op hem.

Hij smste elke dag de hele dag door. En die aandacht vond ik wel fijn.
Toen we samen met z'n tweeen moesten werken hadden we steeds leuke gesprekken.Maar ik ging niet op zijn hints in aangezien hij een vriendin heeft.

Op een gegeven moment hebben we gekust toen we elkaar tegenkwamen tijdens het uitgaan. Hij bracht me na huis. Hij gaf de hint dat ie mee naar binnen wilde. En naar een paar drankjes nam ik hem mee want ik had ook wel zin. Dus van het een kwam het ander en we hebben een geweldige nacht gehad.
Ook hierna veel contact gehad over de tel. en op werk weer gezien. En elke keer als we met zn 2e waren hadden we het echt super!

De kriebels in mn buik werden steeds groter alleen het probleem is hij heeft een vriendin. Hij geeft aan dat hij me niet gebruikt maar telkens als ik over mn gevoel wil beginnen kapt hij het af. Ben bang dat hij me nu niet meer zo interessant vind aangezien hij met me na bed is geweest. Terwijl hij wel aangeeft ook te genieten. En zegt dat de nieuwsgierigheid is afgenomen maar dat hij deze kant van mij wel spannend en leuk vind.

Inmiddels werkt hij niet meer bij me maar hebben nog wel contact. En nog steeds snak ik naar zijn aandacht. Maar die is heel wat afgenomen.
Elke vrijdag ga ik lekker na de kroeg met vrienden en krijg smsjes van hem of we ergens af spreken want hij is geil. Enja hoor laat iedereen zitten en ga erna toe. Kom ik op de afgesproken plaats aan doet ie vaag en net of hij te moe is etc. Uiteindelijk krijg ik hem met moeite in mn bed. En dan is de rem bij hem er wel helemaal af.

En soms spreken we wel iets af maar dan gaat het meer over koetjes en kalfjes. Ik durf ook niet meer te beginnen over mijn gevoel voor hem aangezien ik bang ben hem kwijt te raken.

Ik baal zo van mezelf dat ik het jaren geleden niet had geweten wat voor geweldige jongen het is. Baal ook dat ik dit gevoel niet gewoon van me af kan zetten en door kan gaan.

Maar vraag me af wie ik hier nou voor de gek houd. Eigenlijk moet ik het contact verbreken want ik schiet hier niks mee op. Maar aan de andere kant hij is degene naast wie ik wakker wil worden.


Aantal keer bekeken: 2060
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online