Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zaadslet deel 2 ton en marion.

U leest om dit moment het verhaal zaadslet deel 2 ton en marion gepost door ton en marion. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: ton en marion
Gepost op: 2006-6-15

Verhaal:

zaadslet deel 2 ton en marion
we zijn nog steeds bezig zoals in deel 1 en we hebben het weer wat uitgebreid, ik merkte dat marion soms heftig reageerde als ik haar op haar kont sloeg, ze zei er verder niks over en ik vond het zelf wel lekker om te doen, op een avond , marion had een bed genomen en lag op bed, liep ik naar haar toe, ik zei het lijkt me leuk om eens iets met spanking te doen, heb jij daar al eens over nagedacht, nee...eigenlijk niet was het antwoord, ik weet niet of ik dat leuk vind, ik zei denk er over na, ik ga naar beneden en als je het leuk lijkt kom je ook, trek alleen je hoge laarzen met hoge hakken aan en een string, ik wacht af.ik pakte wat materiaal uit de keuken zoals een pollepel een spatel en een haarborstel en legde deze op de tafel, het wachten begon, ik hoorde na een poosje dat marion naar beneden kwam en dat was het teken dat ze het wilde, ik had mij ondertussen uitgekleed en zat op de bank,marion kwam binnen, ze droeg haar hoge laarzen die net onder haar billen kwamen en een zwarte string, boven de laarzen kwamen nog net de boorden van haar netkousen uit, ik reageerde op strenge toon, kom hier, je kan niet ongestraft zo binnenkomen, ik stond op en drukte marion tegen me aan, haar tepels waren hard en ik voelde haar een beetje trillen van de spanning, ik gaf haar een tik op haar kont, gevolgd door een hardere, marion pakte mij stevig beet en zei, o ja...heerlijk...ga door, ik wisselde het tempo af, snel..langzaam..hard..zacht..ze begon zichzelf te vingeren terwijl ze vroeg om meer, net zolang tot ze klaarkwam.ik ging nu zitten op de bank en zei kom over de knie, marion ging over me heen liggen en ik had zicht op haar aardig rode billen, ik trok haar string uit en pakte de pollepel en begon haar kont en dijen te bewerken, bij elke klap voelde je haar trillen, ze kreunde van genot en begon zelfs om meer te vragen,even later zei ze, neuk me alsjeblieft ik wil die pik voelen, neuk me in m'n kont, ik zei op je knieen dan, ze ging op haar knieen zitten en leunde op de bank, ik kroop achter haar en vulde haar kontje, spank me riep ze en terwijl ik haar neukte sloeg ik haar op de billen en dijen, ze gilde het uit, harder, is dit alles wat je kunt, ik sloeg nog harder en haar kont was vuurrood, ik neukte en sloeg net zolang totdat ik klaarkwam, we kwamen bijna gelijktijdig klaar en marion zakte in elkaar op de bank, ze lag nog na te schokken en kreunde ..heerlijk..mijn god wat heerlijk..ik zat op de bank en marion kwam naast me zitten en zei, dat we dit niet eerder hebben gedaan, volgende keer wil ik met een echte zweep krijgen, ondertussen was ze met mijn pik aan het spelen en even later begon ze me te pijpen, lange diepe halen, ze zei ik wil je zaad langs m;n dijen voelen en stond op, ik ging naasr haar staan, marion bleef lekker rukken, ze drukte met haar handpalm mijn pik tegen haar dij aan en maakte wrijvende bewegingen totdat ik haar dij onderspoot, mmm heerlijk zei ze, dit gaan we vaker doen.
ik had het wel gehoopt, maar niet verwacht dat ze zo zou reageren, ik besloot om wat materialen te kopen om het nog leuker te maken, maar dat vertel ik een andere keer.


Aantal keer bekeken: 13512
Waardering: 7.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online