Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zaterdag avond.....

U leest om dit moment het verhaal zaterdag avond.... gepost door Fredy. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Fredy
Gepost op: 2011-2-23

Verhaal:

zaterdag avond....
Ik besloot weer eens een avondje uit te gaan naar de kroeg. Niet de locale kroeg, want echt veel lekkers heb ik hier de laatste tijd niet gezien.
Dus ik hup op de fiets naar het volgende dorp.
Na wat heerlijke mixjes van blue curacau en lime sap kom ik lekker op gang en begeef mij naar de dansvloer. Ik laat mezelf helemaal gaan op de muziek. Ik heb het idee dat ik word bekeken maar als ik mijn ogen open doe zie ik niemand. Wel wakkert het mijn geile gevoel aan en ga nog iets uitbundiger dansen.
Na een half uurtje mezelf helemaat te hebben uitgeleefd haal ik een glaasje cola om even af te koelen. Als ik in de spiegel achter de bar gluur om mezelf even te bewonderen zie ik een paar donkere ogen naar me kijken. Om niet al te gretig over te komen draai ik mezelf niet meteen om maar hou zijn blik even vast in de spiegel.
Ik neem nog een slok cola en draai me langzaam om. Ik kijk naar mijn glas en niet naar mijn bewonderaar. Ik sla mijn glas achterover en loop richting de deur. Als ik langs mijn bewonderaar loop richt ik mijn blik even omhoog. Ik kijk hem aan, kort maar ik weet zeker dat de geilheid te zien zal zijn in mijn blik.
Ik haal mijn jas bij de garderobe, trek deze rustig aan en ga er vandoor. En ja hoor, ik ben de deur net uitgestapt en ik voel een paar handen op mijn heupen. Ik blijf even rustig staan en ik voel hoe die handen zich verplaatsen naar mijn borsten. Ik druk mijn kontje even naar achteren om ook mijn bedoeling duidelijk te maken.
Ik heb een kantoor hier in de buurt waar mijn baas af en toe slaapt als hij erg laat aan het werk is. Aangezien het zaterdag is, is het pand verlaten. Ik neem mijn bewonderaar bij de hand en loop naar het kantoor. Het is voorheen een woonhuis geweest en dus van alle gemakken voorzien.
Ik neem hem mee naar de badkamer waar ik een klein lichtje aansteek. Tot mijn blijde verassing zijn die donkere ogen helemaal niet zo donker maar prachtig blauw. Een blijde glimlach staat op mijn gezichten de ondeugd straalt ervan af. Bij hem is hetzelfde te zien. Ik begin hem hartstochtelijk te zoenen en sla mijn armen om zijn nek vanwaar ik ze over zijn armen naar beneden laat glijden. Oww wat voel ik een heerlijk paar harde armen onder dat shirt. Ik kan niet wachten om te zien of de rest ook zo hard is. Ik trek zijn shirt over zijn hoofd en ja hoor, een heerlijk sixpakje. Hij trekt ook mijn shirt over mijn hoofd en een goedkeurende grom is te horen. Ik laat mijn handen over zijn borst naar beneden glijden en mijn lippen volgen het spoor. Ik laat mijn handen hun werk doen en maak korte metten met zijn broek en boxers. Hij shopt snel zijn schoenen uit en ik draai me om om de douche aan te zetten. Het is een heerlijk ruime douche waar je makkelijk met z'n 2en onder kunt staan. Heerlijk die vorige eigenaars. Terwijl ik me voorover buk om de douche aan te zetten voel ik zijn handen over mijn rug en billen glijden. Ik kreun goedkeurend. Hij maakt mijn bh los en trekt eveneens mijn rokje en slip naar beneden. Mijn pumps zijn zo uitgeschopt en ik sleur hem mee de douche in.
Heerlijk zepen we elkaar in en verkennen elkaars lichaam. Ik sluit mijn handen om zijn mannelijkheid en voel een paar handen op mijn schouders. Hij drukt me zachtjes dwingend naar beneden ik laat mijn mond om hem heen glijden. Als ik omhoog kijk zie ik dat hij zijn hoofd achterover heeft van puur genot. Als ik dan ook nog mijn handen tussen zijn billen door laat glijden zie ik van schrik zijn hoofd omhoog komen maar al snel voel ik zijn handen op mijn hoofd die me aansporen tot meer. Ik zuig en lik me daar een lieve lust. Ik ben zo ontzettend geil, ik voel niet alleen het douche water langs mijn benen lopen. Kom zeg ik, gaan we wat comfortabeler liggen. Op de slaapkamer gooi ik hem achterover op bed en pak een fles babyolie. Ik giet wat op zijn buik en smeer het heerlijk uit. Ik zit schrijlings op hem en moet mezelf dwingen om wat lager te gaan zitten om niet meteen te gaan neuken. Tot nu toe doet hij alles wat ik wil en daar wil ik van genieten.
Met mijn gladde handen masseer ik zijn pik en ballen. Ik vind het zo lekker als het allemaal glad en geschoren is. Dat voelt zo ontzettend lekker. Bij hem is het gelukkig minimaal, eigenlijk precies goed. Alles kaal hoeft van mij nou ook weer niet. Ik sluit mijn mond om zijn pik en speel met zijnballen. Ik voel zijn ballen samentrekken en hij spuit zijn kwak ik dikke stralen mijn keel in. Ik lik mijn lippen erbij af en slik alles door.
Hij draait onmiddelijk de rollen om en gooit mij op mijn rug op het bed. Pakt de fles olie en begint mijn borsten te masseren. Mijn knopjes tussen duim en wijsvinger en knijpt zachtjes. oooo wat lekker. Ik voel hem langs mijn buik naar beneden gaan en zijn tong glijd over mijn klitje. Ik was inmiddels zo geil dat ik dacht onmiddelijk klaar te komen. Hij vouwt zijn armen om mijn benen en houd me zo stevig vast terwijl hij mijn kontje een klein stukje optilt. Ik voel zijn tong diep mijn kutje indringen. Mijn sappen vloeien zo rijkelijk dat hij er zijn dorst mee kan lessen. Wat kan die gozer likken zeg. Toen hij zijn tong weer op mijn klitje zette en zijn vingers mijn kutje liet indringen kwam ik zo heftig klaar. Zo'n orgasme had ik lang niet gehad en genoot met volle teugen.
Hij klom over me heen en liet zijn inmiddels weer harde pik diep in me dringen. Hij vulde me volledig en begon zacht te pompen. Hij keek me diep in mijn ogen en zoende me hartstochtelijk. Dit voelde als zoveel meer dan alleen maar sex. Hij was zo ontzettend lief en teder, maar tegelijkertijd zo hard en lekker. Met mijn voeten tegen zijn billen spoorde ik hem aan harder te gaan. Hij richtte zich op, pakte mijn voeten, legde ze over zijn schouder en begon me hard te beuken. Ik schreeuwde het uit van plezier. Dit is wat ik wil. Jaahhhh neuk me hard en stevig. mmmmmm. Mijn rechterhand liet ik over mijn klitje gaan en tezamen bereikten we een heerlijk orgasme.
Naast elkaar liggend en nog innig verstrengeld vielen we in slaap. Lang duurde mijn slaap niet. Ik was zo ontzettend geil en met zijn pik was ik nog lang niet klaar. Ik sta al geruime tijd droog en een heerlijk rechte pik, met een grote eikel, dikke geaderde schagt, en een heerlijk stel ballen in een zakje eronder laat ik me niet zo snel voorbij gaan. Ik duw hem weer op zijn rug en begin zijn pik langzaam te pijpen. Het gevoel van mijn warme lippen om zijn pik is voldoende voor hem om een beetje wakker te worden. Ik zie een gelukzalige grijns op zijn gezicht en hij duwt me achterover.
Hij legt me op mijn buik neer en begint mijn rug heerlijk te strelen. Bij mijn billen aangekomen tilt hij me omhoog en laat me op handen en voeten zitten. Dan voel ik ineens een zachte tong tussen mijn benen. Hij likt me van achter, heerlijk. Helemaal naar achter. Ook mijn sterretje pakt hij even mee. Dit laat mij niet geheel onbetuigd en kreun goedkeurend. Gedreven door pure geilheid laat hij mijn kutje voor wat het is en richt zich volledig op mijn sterretje. Mijn vriend heeft me ooit eens geprobeerd in mijn kontje te neuken, maar echt lekker vond ik het niet. Het deed zeer, maar deze tong die mijn sterretje beroerde alsof het een ijsje was voelde zo ontzettend lekker. Zijn tong verdween zelfs in mijn kontje. Jezus wat lekker zeg ik hem. Hij pakt zijn middelvinger en haalt hem even door mijn kutje en gebruikt mijn sappen om hem vervolgens zachtjes in mijn sterretje te drukken. Oww ook dit is wel heel erg lekker schiet het door mijn hoofd. Hij begint me langzaam met zijn vingers in mijn kont te neuken. 1 vinger worden er 2 en uiteindelijk zelfs 3. Dan voel ik wat tussen mijn billen door glijden en besef dat dit de olie moet zijn. Zijn pik heeft hij ook een heetje ingesmeerd. Hij trekt zijn vingers terug uit mijn kontje en heel even slaat de angst me toe. Ik voel zijn eikel tegen mijn sterretje en gedreven door mijn geilheid laat ik hem toch toe tot mijn strakke kontje. Heel langzaam voel ik zijn eikel doordringen in mijn kontje. als zijn eikel aan mijn kringspier voorbij is gaat de rest er soepel in. Het gevoeld van zijn harde pik in mijn strakke kontje in onbeschrijfelijk lekker. Wat een stuntel was mijn vriend indertijd geweest zeg. Langzaam drukt hij hem er tot de wortel aan toe in. Hij trekt zich terug en begint weer opnieuw. Kolere wat heb jij een lekkere kont zeg, hoor ik hem zeggen. mmmm Ja, neuk mijn strakke kontje. Als hij er weer helemaal in zit begint hij te pompen. Steeds harder. Ik gil het uit van genot. Ik voel zijn hand naar mijn klitje gaan en het gezamenlijke genot van zijn pik in mijn kontje en zijn gevinger geven me een orgasme waar geen einde aan komt. Dan pakt hij mijn heupen met 2 handen vast en begint echt keihard te beuken en ik voel zijn kwak mijn darmen inspuiten. Ik draaide me om en heb zijn pik nog even lekker schoongelikt.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was ik alleen, wat ik toch wel erg jammer vond. Wel stond er een heerlijke kop koffie voor me klaar met een briefje: Bedankt voor de onwijs geile sex. Tot de volgende keer. xxx Nick

2 maanden later komt mijn baas mijn kantoor binnenstappen en vraagt me of ik een nieuw dossier wil opstarten van meneer Drost. Hij gaat mijn kantoor weer uit en de nieuwe klant gaat op de stoel tegenover mijn buro zitten. Als ik opkijk zie ik 2 blauwe ogen die me toelachen en ik weet dat dit het begin is van een zeer prettige relatie.


Vindt je mijn verhaal oke stem dan positief en wellicht volgen er meer van mijn avonturen.
kusje

Aantal keer bekeken: 8898
Waardering: 8.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online