Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zelfmoord neiging.

U leest om dit moment het verhaal zelfmoord neiging gepost door Nio7. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Nio7
Gepost op: 2011-7-31

Verhaal:

zelfmoord neiging
Mira was erg arrogant. Op de Middelbare school was het echt een ramp. toen er 3 maanden om waren, kreeg ze verkering met Rown, een jongen uit haar klas. roos vond hem heel lief, alleen Rown wou zelfmoord plegen omdat hij dacht dat hij een rampzalig leven had. Daarom had Mira het uitgemaakt, maar ze hield nog wel veel van hem. Dus ging het weer aan en uit en weer aan, en weer uit. Rown verzon dat Roos hem heel erg had bedrogen, en dat had hij aan een groepje meiden uit de tweede klas vertelt. Het groepje meiden werd zo boos, dat ze Mira gingen bedreigen. Ze dreigden dat als ze niet normaal tegen Rown gingen doen ze haar in elkaar zouden slaan. Maar Esmeralda , Mira beste vriendin ging eens goed de waarheid zeggen tegen die groep meiden. Die dachten dat Mira partij voor Roos koos, dus gingen ze haar ook bedreigen. De groep meiden werdt steeds groter en groter. Op een gegeven moment begon de groep meiden uit de tweede klas steeds dingen te verzinen over wat ze gedaan had met Rown. Hierdoor werd de groep weer bozer. En omdat ze steeds bozer werden gingen ze Mira en Roos steeds vaker bedreigen en ze gingen hun opwachten na school.
Na een tijdje waren Roos en Mira hier zo boos over dat ze er niet meer bang voor waren. Mira was zo boos dat ze met haar vuist tegen een boom aan sloeg waardoor haar hand helmaal bloedde. Ze waren al van plan om weer te wachten tot ze hun op gingen wachten, zodat ze hun eens in elkaar wouden slaan. Maar Roos en Mira's vrienden wouden niet dat ze in de problemen kwamen, dus zeiden ze dat ze eerst met de docenten moesten gaan praten. Als dat nielp mochten ze hun wel slaan. Maar zover kwam het niet. Roos en de groep meiden werden beste vrienden. Maar Roos liet Mira stikken. Want ze moest van de groep meiden kiezen, of hun of Mira. Nou, Roos koos voor de groep meiden.
Roos en mira tegen over elkaar op het schoolplein en Mira zegt 'En ik dacht dat we vrienden waren!'.


Aantal keer bekeken: 4490
Waardering: 3.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online