Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zelfmoord.

U leest om dit moment het verhaal zelfmoord gepost door jullie. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: jullie
Gepost op: 2011-7-4

Verhaal:

zelfmoord
op een dag was er meisje ...
ze was verliefd op een jongen
en de jongen ook op haar had ze gehoord
het meisje was niet altijd de populairste van school geweest
op een schooldag ...
de jongen stond in een groepje meyt vrienden het meisje ging naar de jongen
en zei verlegen euh euh ik heb gehoord dat je op mij was ... de jongen keer wat bloosens naar de andere jongens ! hij waou toch stoer doen en zij onzin w het meisje loopte al weenend naar huis
pakte een mes uit de keukenkast ze ging naar de badkamer ... op tijd riep haar moeser liefje ben jij dat ja mama dat ben ik ben ben naar de wc ! het meisje sneed een snee in haar arm en schreef met haar bloed op de spiegel mama ik hou van jou ! ze ging ijn het bad liggen en stekkte in haar hart uit lievde zij ze 0. op dat moment kwam er op haar gsm een berichtje van die jongen ik hou toch wel van jou ! de moeder vond dat het te lang duurde en ging de badkamer binnen ze leeste alles op de spiegel en begon te wenen ze zag het lijk van haar dochter en het bericht de moeder was verdrietig en boos ! die dag op school heeft niemand nog iets over haar gehoord
einde

kinderen , mansen als je dit leest zelf moord is niet de beste oplossing !!

Aantal keer bekeken: 4352
Waardering: 5.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online