Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zijn lekkere vader.

U leest om dit moment het verhaal zijn lekkere vader gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-4-11

Verhaal:

zijn lekkere vader
Zijn lekkere Vader

Ik ben 17 jaar oud en ik heb sinds drie maanden een vriend van 19 met wie ik vaak sex heb. Het mooie is dat zijn ouders vaak weg zijn dus hebben we vaak de kans om heerlijk lang te vrijen. Ook dit weekend zouden ze weg zijn dus ik dacht mijn vriend is goed te verassen. Ik had de sleutel van het huis en ging snel naar binnen ik wist dat mijn vriend over een half uur thuis zou komen en ik wou hem naakt op het bed van zijn ouders opwachten. Ik rende in een keer door naarboven en kleedde me meteen uit. Ik begon al aardig opgewonden te raken toen opeens mijn GSM overging. Ik nam op en aan de andere kant vertelde mijn vriend mij dat het zeker nog anderhalf uur zou duren voordat hij thuis kwam want hij moest overwerken. Ik baalde hier enorm van en begon maar wat met mezelf te spelen toen opeens de deur openging en zij vader van 45 voor mijn neus stond. Hij keek vol verbazing naar mijn naakte lichaam en langzaam groeide er wat in zijn broek. Ik schrok en wou mijn kleren snel pakken maar opeens besloot ik dat toch maar niet te doen. De gedachte dat de vader van mijn vriend zijn heerlijke staaf in mijn jonge kutje zou pompen was toch wel heel geil en zo dacht hij er kennelijk ook over want hij kwam op me aflopen en vroeg mij wat de bedoeling was. Ondeugend zei ik terug dat hij dat wel wist. Dat was voor hem het startschot want hij kwam op de bedrand zitten en begon me te strelen en betasten. Ik ging van het bed af en ging tussen zijn benen in zitten ik maakte zij broek los en zijn pik kwam me tegemoet zonder te aarzelen nam ik hem in mijn mond en hij begon te kreunen ik zoog aan zijn keiharde staaf totdat ik het vermoeden kreeg dat hij klaar zou komen toen ging ik weer op het bed liggen en zei dat hij me moets neuken zo hard als hij kon, dit liet hij zich geen tweede keer zeggen en hij klom boven op me. Zijn staaf beukte keihard in mijn supergeile kutje en ook ik kwam bijna tot een orgasme. Nadat hij nog een paar keer keihard stootte spoot hij me helemaal vol en dit was voor mij ook het teken om klaar te komen en hijgend ging hij naaste me liggen. Toen besloot hij maar te douchen om even af te koelen. In de tijd dat hij stond te douchen begon ik al weer aardig geil te worden en bracht mezelf nog een keer naar een orgasme. Toen hij onder de douche kwam was ik net aangekleed maar toen hij me zag in mijn strakke shirtje met mijn rokje en leren laarsjes begon zijn staaf weer te groeien ik besloot hem toen nog maar even snel te pijpen voordat ik weg zou gaan. Ik nam zijn pik in mijn mond en zoog net zo lang tot zijn warme sappen mijn mond vulde. Toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik was mijn vriend eigenlijkl helemaal vergeten maar ik weet wel op wie ik voortaan naakt ga wachtenAantal keer bekeken: 34572
Waardering: 6.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online