Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zo dichtbij en toch zo veraf...

U leest om dit moment het verhaal zo dichtbij en toch zo veraf.. gepost door stephanie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: stephanie
Gepost op: 2006-12-29

Verhaal:

zo dichtbij en toch zo veraf..
Het begon allemaal op een zomerse dag in mei.Kate zat zoals altijd buiten op het terras een boek te lezen.Ze keek even op en zag dat de nieuwe buren waren aangekomen.Nieuwsgierig als ze was bleef ze kijken.Toen stapte hij uit,de jongen die haar hart zou breken.Maar dat wist ze toen nog niet.Nee,voor haar was hij nu nog een mooie jongen met een lieve glimlach.Ze hadden elkaar nog nooit ontmoet en toch,het voelde of ze elkaar al jaren kenden.Hij was zo dichtijbij en toch zo veraf.Op een koude,regenachtige dag kwam hij naar haar toe.
"hey,ik ben Ryan"
"euh..Kate"
sinds die ene dag,die dag dat haar hele leven veranderde werden ze onafscheidelijk.En groeide de verliefdheid steeds meer toe bij Kate.Ze durfde dit echter niet te zeggen tegen hem,stel je eens voor dat hij gewoon nee zei?Nu kon ze toch nog dromen over hem,dromen over een toekomst samen met hem.Zo gingen ze naar Parijs samen.Kate werd 17 en dat moest natuurlijk gevierd worden.Die dag kwam hij haar ophalen met zijn blauwe wagen.Toen ze op de eifeltoren stonden nam hij haar hand.Het was goed zo,er hoefde niets te gebeuren.Althans,dat dacht ze.Tot hij haar kuste.Het was alsof ze al haar hele leven wachte op die kus,die al de verliefde vlinders vrijjmaakte en een intens geluk achterliet.Hij keek haar aan en zei:
"Kate,vanaf die eerste dag, wist ik,wat jij met mij zou doen.Dagen heb ik lopen piekeren,want ik wist, ik zou nooit meer kunnen houden van iemand anders dan van jou.."
"ssstt.."zei kate en legde een vinger op zijn lippen,die ze later vervangde door een innige kus.Jaren ging het goed,tot ze zwanger werd.toen begon de ellende.Hij wou geen kind.Nee,het was allemaal haar schuld vond hij.Hij liep weg,dagen bleef hij weg.Kate werd radeloos en liet haar kind aborteren.Toen,een maand later,was hij er terug.
"Kate,trouw met mij.Samen kunnen we de wereld aan.Ik heb beseft dat jij de enige bent voor mij,met of zonder kind.Dus,ik ben klaar om vader te worden."
"ik euh..het kind"
"ja,wat is er van?"
"het is weg,ik heb het laten weghalen"
hij keek haar verbaasd aan en nam haar hand.Toen wist ze,met deze man,met Ryan kan ik trouwen.Hij is de ware..Een jaar later waren ze getrouwd en kregen ze een dochter,Melissa.

xX-stephanie..-Xx

Aantal keer bekeken: 3765
Waardering: 2.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online