Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zwarte vlek .

U leest om dit moment het verhaal zwarte vlek gepost door karlijn diaz. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: karlijn diaz
Gepost op: 2011-6-5

Verhaal:

zwarte vlek
Mama ging werken en ik bleef alleen thuis ik voelde me niet zo zeker ik was bang en hoorde allemaal geluiden die ik ervoor niet hoorde ik wilde mama bellen maar we hadden geen telefoon thuis en ik zelf had geen gsm .
Ik ging naar buiten maar alles was zo donker en triest maar opeens zach ik een zwarte vlek dicht bij de boom staan en hij kwam dichter en dichter zijn gezicht verscheen voor mij en hij hing vol bloed ik werd bang en liep weg naar huis maar hij volgde mij ik deed de deur op slot en wachte tot dat hij weg ging maar hij bleef op de deur kloppen en riep : Als je naar buiten komt vermoord ik je ik ging boven naar mijn kamer en zag ineens dat de meneer in de kamer stond hij had een mes in zijn hand en riep : Je gaat er aan en toen gebeurde het mijn leven ging voorbij ik was maar elf jaar oud ik hoopte langer te leven maar ik was alleen thuis maar ook alleen in mijn hart .

Aantal keer bekeken: 2117
Waardering: 5.30 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online