Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

~Unbreakable Part 1.

U leest om dit moment het verhaal ~Unbreakable Part 1 gepost door AllisonMccoy. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: AllisonMccoy
Gepost op: 2011-5-2

Verhaal:

~Unbreakable Part 1
'Unbreakable like nothing could go wrong'


---------------------------------------

Indroductie.

Ik keek hem aan, met betraande ogen. Was hij nog wie hij ooit was geweest, het antwoord was duidelijk. Nee. Dat wist ik, elk molecuul in mijn lichaam wist het. Mijn hart en hersenen waren vijanden geworden de afgelopen drie maanden. Waarom? Goeie vraag, een hele goeie. Jij zult nu wel denken, waar gaat dit nou helemaal over?! Begrijpelijk. Ik zou het ophelderen, maar dan moet jij je inleven in mij. Kan jij dit? Blijf dan lezen. Kan jij dit niet? Dan heeft het geen zin om dit te lezen, je snapt er dan toch niks van. Ik ben Ivy en dit is mijn verhaal.

Aantal keer bekeken: 1537
Waardering: 5.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online