Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De tijd is om.
Het was zondag ochtend half zeven,een heel normale ochtend voor Tobias Masen.
de wekker piepte,zijn vader stond te douchen,zijn moeder maakte ontbijt klaar en zijn zus zat weer eens naar kleren te zoeken in haar veel te grote kleerkast. Toch voelde er iets niet oke,maar het was waarschijnlijk niets. Hij wilde net gaan ontbijten toen zijn mobiel ging. Hij nam op maar hoorde niets,alleen gehijg en toen hoorde hij een koude kille stem die zei "nog even" en toen werd het stil aan de andere kant van de lijn.

Toen die middag ging hij naar zij vriend Martin. Hij vroeg aan Martin "heb jij mij vanochtend soms gebeld?" "nee" zei Martin "hoezo?","o niets laat maar" zei Tobias.

Die volgende ochtend ochtend was Tobias allen thuis. Toen werd er aangebeld daar stond Martin,"wat doe jij nou hier"vroeg Tobias.Martin had iets vreemds in zijn ogen,was stil maar toen zij hij "het is tijd" "Wat bedoel je,wacht heb jij mij toen...Martin wat doe met dat mes? Doe dat din....aah!" Die middag zijn er twee lichamen gevonden,de een was Tobias,teminste wat er van hem over was. Het tweede lichaam was van Martin,hij had zijn polsen doorgesneden,twee verschillende doodsoorzaken,maar er was wel één overeenkomst. Bij beiden stond er met nagels en bloed in de muur gekrast:de tijd is om.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online