Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Het kerkje
Op een groot leeg kerkhof staat eenzaam een Klein kerkje... Lisa had daar afgesprooken met haar vrienden.. Lisa komt aan op het verlaten kerkhof ze hoort uilen roepen.. Het is even stil tot dat........Lisa achterom kijkt en ziet een zwarte schim..ze roept:JESSE? JESSE BEN JIJ DAT?.. Er valt een stilte en ze kijkt nog eens goed.. En ..de schim is Weg.. Ze vlugt de kerk in ze kijkt even rond ineens begint de bel te luiden van het kerkje Lisa denkt he? De kerk is tog verlaten...? Ze wil haar moeder bellen ze zegt SHIT geen berijk.. Ze ziet ineens de schim weer....boven in de kerk.. Ze roept naar de schim WIE BEN JE? Er valt weer een doodste stilte de schim zegt met een Nare stem: LISA LISA dit! Dit! Word je einde! En vermoort haar.. Er word best hard op de deur van de kerk geslaagen...(2:00pm) het slot dat dicht zat word open gezaagt.. De mensen kijken rond en wie lag daar...? Lisa met een mes bij haar borst.. Vol met bloed...er word gezecht dat ze waarschijnlijk zelfmoord heeft gepleegt..maar uit onderzoek blijkt dat ze is vermoord door:de zielen vreter..........tot nu toe durft Niemand maar Dan oook niemand de kerk in... Slaaap zacht he?? XD

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online