Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN... Non de jus
Non de jus zat samen met de andere nonnen aan de tafel te ontbijten. Non de jus dronk een glas fruitsap, Non de the dronk thee en Non de Caff├ę dronk koffie. Non de the kwam plots te weten dat het 11 uur was en zei tegen de anderen dat ├ę├ęn van hen de klok moest luiden. Om geen ruzie te veroorzaken stelde Non de jus voor dat zij ging.
Toen ze bij de klok was, trok ze aan het touw. Ze vloog 3 meter omhoog en belande terug op de grond, maar toen ze terug opstond viel die stomme klok ook nog eens op haar hoofd.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 14 bezoekers online