Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De lampgeest
Emma en Sophie komen binnen in hun nieuwe huis en gaan naar zolder. Ze ontdekken een oude lamp en maken hem schoon. Maar het blijkt dat er een lampgeest in zit! Hij heet Adil en beweert uit Balamkadaar te komen. Dus ze kunnen wensen wat ze maar willen! Maar zo loopt het nog wel eens fout want Adil heeft nog steeds niet zijn school afgemaakt! Daarom vindt hun vader dat ze niet mogen wensen maar dat doen ze toch. En dan gebeuren er dingen zoals piraten in huis en een vader die in een spion veranderd! Nounou, die Emma en Sophie moeten maar eens luisteren!

Bron: Genie in the House (tv progamma op Nickelodeon)

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 4 bezoekers online