Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de vloek van messi {deel 1}
mohamed zat voor de televisie naar een voetbalwedstrijd fc barcalona-real madrid te kijken.er was sinds kort een nieuwe verslaggever.mohamed vond het maar raar wat hij deed.hij zei allemaal rare dingen bv:de vloek van messi,als messi had gescoord zei hij dat.mohamed zat weer te kijken toen messi een hele mooie goal scoorde,toen zei de verslaggever weer:de vloek van messi,morgen komt ie tevoorschijn de vloek van messi!!!.ik vond het natuurlijk raar wat hij deed.dus keek ik weer verder naar de wedstrijd.toen de wedstijd klaar was,ging ik naar bed,het was inmiddels al 23:41 geworden.de volgende ochtend was mohamed al vroeg wakker. want het was 8:23 geworden.hij ging naar de badkamer ging zich douchen en ging zijn tanden poetsen.en ging toen naar de huiskamer.hij woonde sinds kort alleen in huis omdat hij al volwassenen was geworden.hij deed de televisie aan en zapte even langs de kanalen.er was niks interresants te zien,dus deid hij de televisie uit.de reden dat hij zo vroeg was opgestaan was omdat hij naar voetbal toe moest omdat hij elke zaterdag een wedstrijd had.hij deed zijn spullen alvast voor de deur.en ging ontbijten.daarna ging hij met de scooter naar het voetbalveld,zijn teamgenoten waren er al toen hij in de verte aankwam.
hij ging zich omkleden in de kleedkamer,toen kwam de trainer aangelopen met het team hij groette mohamed en vertelde de formatie hoe ze moesten spelen.daarna kwam de scheidsrechter de kleedkamer binnen en vroeg of ze het veld wouden opkomen.ze liepen naar het veld.toen begon de wedstrijd. na 19 minuten spelen had mohamed gescoord.hij was helemaal door het dolle heen. toen hij iemand zag het leek wel dat het messi was.
als dit verder mag dan maak ik het verhaal verder af.ik wil het graag tonen voor andere mensen.

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 8 bezoekers online