Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De vrouw uit de straat
De Buurvrouw.

's ochtends kwam ik haar regelmatig tegen op het schoolplein. onze blikken kruisten elkaar regelmatig, maar meer dan vluchtig gedag zeggen kwamen we nooit.
Ze was een beetje truttig geklede vrouw van middelbare leeftijd. Ze was uiterlijk onverzorgd, maar toch had ze een zekere schoonheid.
Op een dag dwas ik met mijn zoontje aan het voetballen op het grasveldje voor ons huis.
Ze kwam voorbij lopen op een paar mooi zwarte pumps, het verbaasde mij.
Dit had ik nooit vasn haar verwacht. Aan de manier van lopen kon ik zien dat ze er echt aan moest wennen. Ik volgde haar met mijn ogen en kon zien dat ze een blokje om ging. Ze verdween uit het zicht en ik ging weer vrolijk verder voetballen met mijn zoontje.
Vijf minuten later zie ik haar weer aankomen lopen. Als ze vlakbij is spreek ik haar aan.Nieuwe schoenen vraag ik haar.Ja zegt ze. "Ik ben ze aan het inlopen, maar het is wel even wennen, ik loop nooit op hakken.
Ik zeg ze staan je prachtig. Ik zie dat ze van die opmerking een beetje verlegen wordt en een beetje bloost.

De volgende ochtend kom ik haar weer tegen bij school. Als ik naar huis loop kom ik haar tegen en ze zegt me vriendelijk gedag. En? zeg ik tegen haar.Al een beetje gewend aan je schoenen met hakken? Ja zegt ze, maar had wel een beetje zere voeten gekregen. Dan heeft je man je toch wel even een lekkere voeten massage gegeven? vraag ik, gevolgd door een knipoog. Ze bloost weer en zegt nee, die man van mij heeft het altijd druk met zijn werk en hobby's. Ze vraagt aan mij of ik zin heb om een bakje koffie te komen drinken. Aangezien mijn vrouw nog lekker op bed ligt en ik toch vrij ben vandaag zeg ik ja gezellig.
Eenmaal bij haar thuis binnen krijg ik een kopje koffie. Het huis is een beetje oudbollig ingericht met donkere vloerbedekking en eikenhouten meubels, totaal niet mijn smaak.
Ze komt naast me zitten op de bank en ik zie dat ze haar laarzen heeft uitgetrokken en nu blote voeten heeft.
Ze ziet me naar haar voeten kijken en zegt als je je koffie op hebt mag je ze even masseren als je wilt. Ik antwoord haar dat ik dat voor haar wel wil doen.
Snel drink ik mijn koffie op en zeg tegen haar leg je benen maar op mijn schoot. Heerlijk ben ik haar voeten aan het masseren, en ik merk aan haar dat ze het lekker vind. Langzaam ga ik wat hoger richting haar kuiten en begin die ook lekker te masseren.
Dat voelt ook goed zegt ze en ze geeft er een klein zuchtje bij. Ik vertel haar dat mijn vrouw het altijd heerlijk vind als ik haar masseer.Ze zegt mijn man masseert me nooit, daar vind hiuj niks aan, hij wordt al moe bij de gedachte. Ik moet daar om lachen.Ze vraagt of ik dat leuk vind, waarop ik antwoord dat ik het niet kan begrijpen waarom hij dat niet leuk vind om te doen. Ik vind het juist heerlijk om een vrouwen lichaam te masseren vertel ik haar.Nou dat mag je bij mij wel doen hoor zegt ze, ik verlang al heel lang naar een massage.
Goed doe ik bij je zeg ik, wijs me je slaapkamer maar.Dit had ze niet verwacht, ze twijfelt ze is duidelijk overrompelt door mijn antwoord. Weifelend staat ze op en gaat me toch voor naar haar slaapkamer. Daar aangekomen zeg ik tegen haar kleed je maar uit en ga maar op bed liggen. Ze schrikt van mijn doortastendheid en kleurt ervan. Heb je massage olie vraag ik haar?
Ja zegt ze, ik zal het even pakken uit de badkamer. Als ze terugkomt uit de badkamer met de massageolie zie ik dat ze haarzelf ook heeft uitgekleed, alleen haar onderbroek en bh heeft ze nog aan. Ga maar liggen zeg ik tegen haar. Voorzichtig gaat ze liggen en maakt de sluiting van haar bh los. Ik loop naar het bed toe en ga op haar zitten met aan beide kanten van haar lichaam een been.Dit had ze niet vewacht aan haar reactie te zien.Ik open het flesje massageolie en laat een flinke scheut op haar rug los. Ze slaakt een klein gilletje en we schieten beide in de lach. Koud, koud zegt ze. Ik begin haar snel in te smeren zodat het aangenaam aanvoelt voor haar. Dan ga ik heerlijk haar rug en schouders masseren en ik merk dat ze er rustig ontspannen van wordt.Langzaam dwaal ik af richting haar billen. Ik besluit brutaal haar onderbroek van haar billen te laten zakken, maar voordat ze wat kan zeggen vertel ik haar dat anders de vette olie op haar broekje komt.Ze laat me mijn gang gaan. Ik spuit nog wat olie op haar onderrug en billen, en zorg ervoor dat er ook een straaltje tussen haar billen loopt zo richting haar anus.Achteloos masseer ik haar onderrug en billlen en laat pardoes mijn duim tussen haar billnaad glijden zo over haar mooie bruine sterretje. Ze zegt niks, maar laat blijken dat ze het heerlijk vind.Ik masser haar benen nog even en geef haa dan opdracht om op haar rug te gaan liggen. Zonder aarzelen draait ze zich om, en dan zie ik haar borsten. Een mooie C cup met prachtige bruine tepelhoven en opgezwollen tepels.Ze zijn lekker dick en lang de tepels. Mijn ogen dwalen af naar haar kruis. Ze heeft een weelderige bos schaamhaar, waarin ik glinstering zie. Ze is al flink vochtig geworden en ik besluit hier gretig gebruik van te gaan maken.Ik smeer haar weer in met olie en begin haar borsten te masseren. Haar ademhaling wordt intenser en ik besluit haar tieten flink te kneden en trek lekker aan haar tepels. Ze kreunt ervan.Mijn handen dwalen via haar buik af naar haar kruis. Plagerig ga ik langs de binnenkant van haar bovenbeen en raak voorzichtig haar schaamlip aan, ze geeft een diepe zucht. Langzaam ga ik door haar bos schaamhaar in spreid voorzichtig haar schaamlippen.Ik zie een grote opgezwollen clitoris, en zachtig raak ik die aan.Ze kronkelt ervan.Ik wrijf er zachtjes overheen en steek pardoes een vinger in haar kut en begin haar heftig te vingeren. Ga door zegt ze en ik doe wat ze vraagt. Ik steek nog een vinger in haar kut en ze sopt vreselijk, mijn vingers zijn nat van haar sappen.Plotseling haal ik mijn vingers uit haar kut en verschrikt vraagt ze wat doe je?
Ik zeg haar dat ik het warm heb gekregen en kleed mij helemaal uit.Mijn pik steekt triomfantelijk vooruit, hij is keihard. Ik ga naast haar zitten en zeg tegen haar zo wijffie nu ga je mij eens goed en diep pijpen.Voordat ze iets kan zeggen duw ik mijn eikel tegen haar lippen. Zodra ze haar mond iets opent duw ik mijn pik ruw naar binnen.
Leg mijn hand achter haar hoofd en duw die krachtig in de richting van mijn keiharde pik.In een keer duw ik tot aan haar huig waardoor ze moet kokken.
Ik geef haar even wat lucht door iets terug te trekken, maar als snel duw ik mijn pik weer hard tot haar keel.Haar kwijl loopt langs de schacht van mijn keiharde pik, en dit maakt mij alleen maar geiler. Ik voel dat het niet lang duurt tot ik ga spuiten, en voor mezelf besluit ik dat ik in haar mond ga komen en een gedeelte over haar gezicht.Na haar nog een paar keer diep mijn pik in haar keel te stoten voel ik het zaad omhoog komen en spuit haar vol in haar keel, ze verslikt zich om het allemaal weg te krijgen, ik haal snel mijn pik uit haar mond en spuit de rest over haar gezicht, ze zit lekker onder. Met mijn vinger veeg ik al het sperma richting haar mond en zeg dat ze het door moet slikken. Ook begin ik haar weer te vingeren en zeg dat ze mijn pik weer stijf moet pijpen.
Als mijn pik weer stijf is ga ik op haar liggen en stoot in een keer met mijn pik bij haar naar binnen.
Ik neuk haar zachtjes en onze monden vinden elkaar en we beginnen heftig te tongen.Hier wordt ik zo geil van dat ik bijna voor de tweede keer kom. Ik ga van haar af en ga met mijn gezicht tussen haar benen. Heftig lik ik haar clitoris en zak af tussen haar lipjes, ik duw mijn tong in haar gaatje, ze begint ervan te kreunen.Met mijn tong lik ik haar nu tussen haar kutje en haar kontje.Heerlijk vind ze dit.Ik steek 2 vingers in haar kut en vinger haar hard, ze kronkelt ervan. Ondertussen lik ik haar anus wat haar nog heftiger doet kreun.Plotseling stop ik een vinger in haar kontje, ze schrikt ervan. Ik ga gewoon door en nu vinger ik haar kont en kutje en lik ik haar klitje.Haar ademhaling wordt zwaarder en doo het likken en vingeren in kont en kut komt ze heftig klaar, ze gilt het uit.Nadat ze enigzins is bijgekomen beveel ik haar op handen en knieen te gaan zitten.IK ga achter haar zitten en begin haar kut te neuken, soms zacht dan weer keihard. Ze geniet ervan.Dan haal ik mijn pik uit haar kut en druk hem tegen haar sterretje.Ze stribbelt tegen en zegt dat ze nog nooit anaal genomen is en dat ze het eigenlijk niet wilt.Maar ik ga gewoon door en druk mijn grote eikel zo haar kontje in. Ze hapt naar lucht en zegt dat het niet gaat, maar ik druk door. Ik zeg haar dat ze straks niet anders meer wilt. Na een paar keer in en uit stoten gaat het wat makkelijker, en pomp ik haar heerlijk in haar kontje.
Na een paar stoten voel ik het zaad alweer opborrelen, snel haal ik mijn pik uit haar kontje en spuit het zaad op haar anus en op haar kut. Samen met haar kutsappen en mijn sperma is het een lekkere natte boel. Ik haal mijn vingers er doorheen zodat de sperma aan mijn vingers zit. Ik duw een vinger met spe4rma resten haar kut in en de andere in haar kont. Ze zegt dat ze het een geweldige ervaring vond en dat ze niet kon wachten tot de volgende keer. Ik zei dat ik graag weer langs zou komen.
Samen gingen we douchen, en daarna ging ik naar huis, waar mijn vrouw op me zat te wachten.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online