Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

weerwolf geheim


een jongen van 13 dat een afschuwelijk geheim ondekt


het was op een zaterdag ochtend dat mijn moeder me riep voor het ontbijt.normaal wou ik altijd iets zoets op mijn brood maar nu niet. ik moest wat vlees hebben. vlak na het ontbijt (ik had dus 6 broodjes salami op ) ging ik op de computer .
en ging naar mijn hyves toe .ik heb dus zo┬│n gadjet dat ik de maanstand kan zien. hea vanovond is het vollemaan. de vollemaan heft me altijd al geboeit . weeet niet waarom.
nouja dus ik deed die dag normale dingen ging shoppen met mijn bff lisa en toen werd het avond.het was zomer en bleef het dus lang lict.rond 10 uur ging ik slapen. ik deed het licht uit enzo en ging onder de dekens liggen . om 12 uur werd ik wakker van een raar gevoel in mijn maag. khad zo┬┤n zin in vlees ! en deed het gordijn open om naar de maan te kijken. maar op dat moment gebeurde er iets. ik voelde me raar . mijn oren deden pijn het leek wel of ze gerekt werden en ik kreeg zo┬│n jeuk over mijn hele lichaam .ik wilde mezelf krabben maar mijn handen het waren klauwen huuh dit kan niet .en toen gebeurde het ik kreeg zo`n lasr van mijn mond en ineene keek ik tegen een snuit op de plek waar mijn neus hoort te zitten. ik weet niet wat het was maar ik moest naar buiten naar de maan .ik rende so snel als ik konen ik was net in het bos gekomen en toen kon ik niet meer op 2 bnen staan en daar stond ik kan veranderd in een wolf . ik snape er helemaal niks van ......

er komt nog een deel 2 maar voor nu isdit wel ff genoeg p.s heb dit op mijn dsi geschreven dus het was extra moeilijk

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 7 bezoekers online