Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

United Friends: Boven water deel 1
Riley Jones is een veertienjarig meisje. Samen met haar tweeling zus, Diane, vader, James en haar moeder, Janice hebben ze een vakantie huis in het bos. Dit jaar ging de zus van Janice op vakantie met haar man. Janice’s neef en nicht komen deze vakantie bij hun in het vakantiehuis. Dave en Robyn zijn heel verschillen. Dave en Robyn zijn ook een tweeling. Ze zijn vijftien. Ook mochten Jenny en Luuc komen. Jenny is Riley’s beste vriendin en Luuc is haar beste vriend (Jenny veertien, Luuc vijftien). Robyn kan het goed vinden met Riley, maar ze wil niet toegeven dat ze Jenny niet mag. De vakantie verloopt soepel. Dave is dol op vissen en zit regelmatig bij het meer; honder meter van het huisje vandaan. Robyn doet er alles aan om Jenny zwart te maken. Diane komt achter een geheim van Luuc. En Dave vist van alles op. Maar of dat nou wel altijd zo leuk is? Dave, Riley, Diane, Robyn, Jenny en Luuc komen achter schokkende geheimen dat dit bos al jaren met zich mee draagt. Ook volgt hierop een bericht: “Wie wordt de volgende?” Komen ze er achter wie de volgende is, of krijgen ze dat antwoordt vanzelf al?

Hoofdstuk 1

Riley, Dave, Luuc, Robyn, Jenny en Diane zaten aan tafel. De zon was oranje en de schaduw van de bomen vielen op de keuken. Janice stond aan het kookeiland, en James was hout halen. Dave en Robyn waren in discussie, zoals gewoonlijk. ‘Dave, Robyn, waarom doen jullie niet eens aardig tegen elkaar?’ vroeg Janice. ‘Ze is eigenwijs!’ ‘Hij luisterd niet! Als hij zou luisteren, hoef ik niet zo “eigenwijs” te doen!’ riep Robyn. ‘Maar als jij stopt met eigenwijs doen, kan ik luisteren!’ schreeuwde Dave. ‘Nog een keer en een van jullie slaapt in de schuur. Comprende?’ riep Janice. Luuc hield zijn lach sterk in. Zijn gezicht werd vuurrood. ‘Ja. Wat comprende ook betekend.’ Zei Dave. ‘Dat betekend “gesnopen?” in het Spaans. Dombo.’ Riep Robyn. ‘Jullie zijn onmogelijk.’ Riep Janice wanhopig. Luuc kon zijn lach niet langer inhouden en schreeuwde het uit van plezier. ‘Luuc, nu overdrijf je!’ zei Jenny. Riley prikte met haar vork in Dave’s eten. ‘Hallo! Dat was mijn eten!’ riep hij. ‘Hallo, dit is mijn huisje. Comprende?’ Jenny giechelde. ‘Riley, doe aardig tegen je neef. Wat zijn jullie, drie?’

Ze kwamen aan bij het meer in het bos. ‘Eindelijk!’ riep Diane. ‘Daar had ik dus echt geen zin in.’ ‘Waar heb jij wel zin in?’ zei Robyn. ‘Niks! Dat is het juist,’ Diane liep naar een boom waar ze alleen kon zitten. Dave ging aan de water kant zitten met zijn hengel. ‘Hoi Dave.’ Zei Jenny. Achter Jenny zaten Riley en Robyn. Luuc zat naast Dave. ‘He, Jenn. Hoe gaat ‘t?’ Jenny wist niet wat ze moest zeggen. ‘Eh, goed! Met jou?’ Dave lachte. ‘Goed.’ Jenny liep terug naar het kleed waar Riley en Robyn op zaten. ‘Hij is zo leuk!’ dacht Jenny hardop. ‘Hahaha!’ de tranen sprongen in Robyn’s ogen. Ze werd rood van het lachen. Jenny schrok van haar uitspraak en keek naar Dave. Die had het dus ook gehoord. ‘Wat?’ riep hij verbaasd uit. ‘Hihi! Jenny is verlief...’ ‘Robyn, houd je mond even, ja? Je mag niks zeggen, okay?’ ‘Nee, joh! Het is hilarisch!’ riep Robyn. ‘Dave, Jenny is verliefd op je!’ Dave lachte. ‘Jenny? Verliefd op mij?’ Jenny rende het bos in. ‘Jenny! Wacht!’ riep Riley. Riley stond op en maakte een snelle aanloop op het bos. ‘Riley, nee! Wacht!’ riep Luuc. Het werd al schemerig.

‘Jenny, Jenny! Waar zit je? Ik ben het, Riley.’ Riep ze. Riley hoorde een gil. Ze rende naar de plek waar het vandaan kwam. ‘Jenny!’ riep ze. ‘Waar ben je? Kom snel naar huis!’ ze hoorde nog een gil. Een schreeuw om hulp. Ze zag een schaduw achter zich.

Wordt vervolgd...Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online