Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

dode kindjes
er waren 3 kindjes en een oppasser.de kinderen zaten tv te kijken terwijl de oppasser nina zat te bellen met haar vriendin en later zei de vriendin van haar dat er een seriemoordenaar was uitgebroken dus keek nina ff naar het nieuws en daar hoorde ze het de man zag er heel onschuldig uit maar was niet zo! en nina ging even naar het park met de kinderen omdat die zo aandrongen en na 10 min in het park kregen de kinderen zin in een ijsje de man was een gehandicapte man die daar werkte nina kreeg eeen naar gevoel bij die man en ging maar even daar uit de buurt met de kinderen later kwam er een hele oude man en nina viel ineens in slaap............BAM! ze werd wakker en viel bijna flauw van wat ze zag 3 kindertjes gezicht eraf geschuurd!!!!met geen ogen en lichaam!!! er zat een taart bij nina was heel verdrietig en belde later de ouders en de politie en de ouders waren zich dood aan het huilen later wou ze toch dat ene stukje taart opeten de politie was al weg naar de ouders van de kinderen en nina wou heel graag dat stukje taart als troost en nam er een paar hapjes uit en toen zag ze dat er een brief in de taart zit! ze maakte het open en leesde het voor en er stond:

deze taart is voor jou gemaakt
met ogen en ingewanden
en met prachtige kinderhanden
eet smakelijk en het lichaam zit in de vriezer voor als je nog een stukje wilt............


dit was mijn verhaal XD

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 26 bezoekers online