Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

vertrouw niemand deel 1
vertrouw niemand
De schoolbel gaat .nina en sandi lopen naar buiten .nina ik wil je wat vertellen ,zegt sandi.ja wat zegt nina.ga er maar voor zitten zegt sandi .oke zegt nina.ik ben sinds 1990 dood ik werd over reden door mijn ex vriend zegt sandi . Hahahah wat een goede grap hahah zegt nina .nee ik meen het zegt sandi. bewijs het ik wil je garf zien zegt nina. Oke zegt sandi vananond om 8 uur hier op het park . Oke tot vanavondzegt nina.

Hoi ,zegt nina . Hey ,zegt sandi kom mee we gaan. Ze lopen samen naar het graf van sandi . Zo we zijn er zegt sandi .
Nina kijkt heel bleek.ma ma ma amaaaarr dat kan niet zegt nina . Ik zei het toch zegt sandi vertel het aan niemand het is een gehijm . Oke ik vertel het niet door zegt nina kan ik nu gaan . Ja ga maar tot morgen op school . Nina rende naar huis ze ging snel naar bed. Ik moet het aan iemand vertellen dacht nina chloe ik ga het tegen haar vertellen .

Hey nina alles goed ?zeg sandi . Ja best wel zegt nina .nina ging weg.
Chloe !!!!! Sandi is dood sinds 1990 zegt nina
Word vervolgt


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online