Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Next stop, love! (9)
Het was dan zover, de meisjes stapten uit de taxi. Ze waren op het vliegveld. Nog 10 minuten en hun vliegtuig steeg op. De meisjes wouden net gaan inchecken. ‘Hé, jij bent dat meisje die gespot is met Mac!’Zei een meisje. ‘Nee je vergist je.’ Zei Amber koel terug. Jessica werd het beu. ‘Ja, zij is het meisje waarmee Mac is gespot. Meer zelfs ze hebben een relatie gehad. En wij hebben hij heeft zelf eens in onze hotelkamer blijven slapen!’ ‘Jessica!’ ‘Nee Amber! Begrijp je het dan niet. Sinds het uit is met Mac ben je dezelfde niet meer. Het is niet omdat hij liegt dat jij dat moet. En je weet heel goed dat dat door zijn moeder komt! Die je zelfs geslagen heeft, ja hij verdedigde jou niet. Maar wat moest ie?’ ‘Ga naar hem toe Amber!’ Zei Sarah. ‘Ja!’ Zei Julie. Heel de luchthaven begon te roepen dat ze naar Mac moest. En voor ze het wist rende ze naar buiten en sprong voor een taxi. ‘Naar…’ O nee! Ze wist helemaal niet waar Mac woonde. ‘Ik weet wel waar jij heen wilt.’ Zei de taxi chauffeur en hij reed al weg. Amber lachte. Ze had haar vliegtuig nu wel gemist maar nu zou ze vechten voor Mac!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online