Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de tand en de tandenfee

Het was een zonnige dag in tandenfeeen wereld. Iedereen was zich klaar aan het
maken voor het zoeken van een tand van de heks, maar ze weten niet waar de heks is.Het word een grote zoektocht voor de feeen maar nu begint het .De feeen gingen naar het bos en naar de stad maar een klein feetje had nog geen vleugels zij moest eerst iets goeds doen voordat ze echte vleugels kreeg.En de andere feeen gingen naar het kasteel,maar ze konden er niet naar binnen,want het kasteel was betoverd.Want er konden geen feeen naar binnen ,want alle ramen en deuren waren betoverd want de heks had het kasteel betoverd. Maar het kleine feetje kon het wel want daar had de heks niet aan gedacht.Het kleine feetje ging dus laat in de avond met de gouden lepel naar het kasteel.Ze groef vlak bij het kasteel een tunnel en die leidde naar de kelder .Het kleine meisje kwam in de kelder ze ging naar de kamer van de heks en pakte de tand en ging weer naar tandenfeeen wereld en omdat ze de tand had kreeg ze vleugels en iedereen leefde nog lang en gelukig

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 13 bezoekers online