Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Verrassend dagje sauna

Naar de sauna.

In de middag verheugen wij ons al op het geplande saunabezoek. Lekker ontspannen en tot rust komen in de warmte.
Buiten ligt de sneeuw, wat het nog specialer maakt.
Een vrouw wijst ons de weg naar de kleedkamers.
Daar gekomen voelt het toch weer een beetje vreemd…
We kleden ons uit. Terwijl ik dat doe zie ik haar en voel me gevlijd. Hoe kan zij bij mij horen. We doen onze badjassen aan.
Lekker douchen. We gaan als eerst naar de Finse sauna om op temperatuur te komen. Het duurt niet lang voordat het zweet langs ons lichaam glijd. Afkoelen onder de douche, waarbij haar tepels de temperatuur voelen. Al snel hebben we zin om een sigaretje te roken voordat we verder gaan met onze ronde. We hebben uitzicht op het zwembad. Ondanks dat we het niet verwoorden, kijken we naar beneden met enige jalousie als we twee mensen samen zien staan in de hoek van het zwembad.
We lopen samen naar het zwembad toe en kijken elkaar aan. Samen gaan we het zwembad in, wetende dat wij dat plekje gaan innemen. Het water voelt warm en zacht in vergelijking met de sneeuw die onze voeten voelden. We zwemmen in die richting en gaan in de buurt staan. De twee mensen vertrekken en het plekje is voor ons. Ik voel haar nog warme lichaam tegen mij aan en ik wil meer.
Zij zwemt weg, maar in haar ogen zie ik dat zij hetzelfde wil. Ze gaat het zwembad uit en ik kan niet anders dan haar achterna te gaan.
Lachend zegt ze dat we nog maar een rondje sauna moeten doen. Het turkse stoombad. Hoe slecht kan de keuze zijn in deze staat.
We gaan de deur binnen en ik besef me dat er hier niemand is die kan zien hoe ik me voel. Vol verwachting loop ik achter haar aan. Ik moet haar hand wel vast houden om zeker te weten dat ik naast haar zal zitten. Ik zie geen hand voor ogen. In deze sauna is het bijzonder rustig. Aan de overkant zit nog een ander stelletje, maar wat zij precies doen, kan alleen maar geraden worden.

Bovenaan de sauna gaan we zitten. Ze komt dicht tegen mij aan zitten en ik voel haar hand op mijn bovenbenen. Langzaam maar zeker gaat die hand iets naar boven. Ik voel mijn stijf geworden penis. Net voordat ze die bereikt met haar hand, stopt ze. Ze kijkt me aan en ik zie de verleiding en ondeugd in haar ogen. Ze fluistert, zover is het nog lang niet liefie, en loopt richting de trap om de sauna te verlaten.
Ik moet lachen. Dit is precies mijn vrouw. Als mijn gemoederen weer bekoeld zijn ga ik naar buiten.
Ik zie haar en ze vraagt me net iets te hard of ik even moest bijkomen. Het middag eten verloopt rustig, geeft mi j tijd om een beetje bij te komen.

Sexy vind ik haar, terwijl ze zit te eten en honderd uit zit te praten over van alles en nog wat en waarin ze niet eens uitwijkt over ons spannende spel van daarvoor. Ik kijk naar haar en probeer te peilen over haar gedachten.

Ze ratelt maar door en we zijn klaar met eten. We spreken af om naar een andere droge sauna te gaan. Terwijl we opstaan van de tafel zie ik dat ze nog een niet te plaatsen blik werpt naar een ober. Ik besluit er geen aandacht aan te geven en me te storten op mijn vrouw.

Samen, hand in hand lopen we richting de Kruidensauna. Lekker is de geur. Ze loopt voor me. Ik zie haar billen en merk, zonder dat ik het eigenlijk wil dat mijn hand daar heen gaat. Ik zie haar ogen die achterom kijken. Ze lacht en zegt.. Ik heb ook zin maar ja… De kruidensauna blijkt een bad met water van rond de 38 graden. Haar lichaam glijd onder. Natte haren, een sexy gezicht als haar naakte natte lichaam boven komt. Ik voel dat ze me lokt met haar ogen. Ze wil me.
Samen gaan we naar buiten naar de douchejes. Ze spoelt zich af. Haar handen glijden langs haar lichaam. Ik loop naar buiten en zie daar de ober van daarvoor aan komen lopen. Ik zie dat hij de douchejes in loopt. Mijn vrouw staat met haar ogen dicht en wast haar haren uit. Vanaf een afstand zie ik dat ze haar ogen opendoet en de ober naast haar ziet staan. Ze schrikt en werpt een blik naar mij toe.
Ze loopt naar me toe en knipoogt. Samen lopen we weg. De spanning is te voelen. We lopen een sauna in. Langzaam zie ik haar lichaam ontspannen. Ik kan dit niet veel langer volhouden. Met alles wat ze doet, laat ze me zien dat verleiden nog steeds een sterk punt van haar is. Langzaam maar zeker schuift ze naar me toe. De sauna is leeg. Alleen door het kleine raampje wat in de deur zit zou gezien kunnen worden wat ze van plan is. Ze pakt haar handdoek op. Achter in de hoek, op een breder stuk legt ze hem weer neer. Ik loop het mijn handdoek naar haar toe en leg hem naast die van haar. Langzaam, liggend op mijn rug glijd mijn hand over haar benen. Ik glij verder, haar heupen, buik, via haar zij naar haar nek. Mijn hand voelt de warmte. Langzaam over haar borsten naar haar onderbuik. Ik hoor haar zachtjes kreunen en weet dat ik op de goede weg ben. Ze draait zich op haar zij. Ik ook. Haar hand voelt mijn benen en heupen. Ze streelt me, ik voel me gespannen, opgewonden. Ik voel haar natte lichaam tegen me aankruipen en haar hand naar mijn penis gaan. Mijn hand gaan naar haar vagina. Ik wil je fluistert ze. Ik haar ook meer dan ooit. Ze kreunt en bijna bereikt ze haar hoogtepunt. Net op dat moment stop ik. Zij gaat door. Ik voel maar been over mijn been gaan en glij in haar. Haar adem stokt, de mijne ook. Beiden beleven we iets wat beter is als ooit.
We liggen stil, heel lang stil. Ze glimlacht, ik glimlach terug. Ik zie het genot in haar ogen, ook bij mij zal dat niet te missen zijn. We gaan douchen, heel lang en koud douchen. Haar wangen rood gekleurd, wat natuurlijk ook door de temperatuur van de sauna zou kunnen komen. Ik weet beter.

Na het douchen een kopje koffie en een sigaretje. Beetje frisse lucht kunnen we wel gebruiken. We nemen er samen een broodje bij en genieten daarvan. Intussen is het schemerig geworden waarna al snel de nacht zijn intrede maakt.
Buiten word het nog kouder en het begint te sneeuwen. Romantisch, net als de hele dag. Ik hou van haar en weet dat zij hetzelfde voelt.

De ober die de eerste keer ook in het restaurant was, komt naar onze tafel toegelopen. Ik zie hoe hij zijn hand op haar schouder legt en wat hij tegen haar zegt weet ik niet. Ik zie een gemaakte lach op haar gezicht en hoor haar zeggen dat hij zich geen illusies hoeft te maken en zijn eigen weg moet gaan.
Ik moet lachen en doe dit merkbaar.
We gaan naar een buitengelegen jacuzzi. De stoom komt van het bad af. Het water is warm en we zitten er alleen. Haar hand over mijn been, geeft me een tinteling. Lekker gevoel. Ze kruipt tegen me aan en zegt dat ze van mij en de dag geniet. Vanuit mijn ogen zie een jongen en een meisje aankomen. Ze komen in het bad zitten, waar wij zitten. Stiekem baal ik. Mijn vrouw heeft andere plannen als ze me begint te kussen. Een beetje verlegen en onzeker kijk ik naar het andere stel en zie dat zij geen oog voor ons hebben, alleen maar voor elkaar. Ik voel hoe mijn vrouw haar lichaam draait en zichtbaar geniet van de aanwezigheid van de andere twee. Ik geniet mee. Ik zie hoe mijn vrouw mijn hand naar haar borsten brengt. Ik kan niet anders dan genieten, zeker ook omdat ik zie hoe onze badgenoten zich gedragen, precies als wij. Ik zie mijn vrouw kijken en glimlachen. De andere vrouw glimlacht naar haar terug. Ze weten wat ze van plan zijn. Ik voel mijn penis groeien en meer willen. Mijn hand glijd over haar lichaam en zij wil ook meer. Het andere stel geeft voorbeelden en wij volgen totdat ze dichter bij elkaar gaan zitten, zij en mijn vrouw. Ze pakt mijn hand en trekt me naar zich toe. De andere vrouw doet dit bij haar man. Mijn vrouw kijkt ontdeugend naar mij en ik knik, alsof ik hier nee tegen zou zeggen. Mijn vrouw houd mijn penis vast en beweegt hem zachtjes op en neer. Haar hoofd de andere kant op. Ik kan en wil alleen maar toekijken hoe de lichamen van twee vrouwen naar elkaar toe glijden en elkaar beginnen te zoenen. De man van deze vrouw kijkt naar mij en we begrijpen elkaar. Meer dan leuk om te zien. De vrouwen kijken naar elkaar en draaien zich om. Ze zoent mij. Ze gaat helemaal voor me en ook de overkant van het bad is niet vervelend om naar te kijken.

De vrouwen houden het niet meer en kunnen niet anders dan zacht kreunen, klaarkomen. Ik zie twee vrouwen vol overgave gaan voor hun man, ook wij houden het niet heel lang meer.
We genieten nog even na. Daarna staan we met een bedankende knik en een lach afscheid van de andere twee en gaan het bad uit. Een dag vol ontspanning, spanning, liefde en genot. Tijd om naar huis te gaan helaas…………………………………Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online