Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

auto rijden
ik had net een nieuwe auto gekregen maar die had geen voorruit ik ging opstap met een vriendin toen vroeg ze aan mij waarom ik geen voorruit had ik zei omdat hij niet vies mag worden van mijn ouders toen zei mijn vriendin maar dan krijg je vliegjes in je ogen en ik zei wel nee en op dat momemt kreeg ik een vliegje in mijn oog ik lette niet op en reedt zo de stoep op ik ben snel uitgestapt en mijn vriendin die is ook al 20 en die is maar veder gaan rijden.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 12 bezoekers online