Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Draken en het zijn van dillen deel 1
Volle maan fonkelende sterren aan de hemel .
Twee mensen op weg naar het dorp .Ryne en dillen zijn hechte broer en zus .Ryne zal alles doen om haar broertje te beschermen .Ze wou net het zelfde doen voor haar ouders maar helaas .Op een gegeven moment vroeg dillen aan ryne
‘’waarom is er oorlog tussen goed en kwaad wat heeft de mens de oorlogpraters aan gedaan dat ze zo vechten en je weet wel …
Mama en papa hebben gedood ,,Dillen je stelt echt te veel vragen . Het breken van een tak verstoorde hun gesprek .
Ryne pakte een zwaard uit haar riem .Het is was een familie zwaard van haar vader .12 oorlogpraters kwamen de bossen uit gelopen met een soort van ridder met een zwaard waar vuur op was .‘’Wat willen jullie?,, vroeg ryne aan de ridder .De jonge wij willen de jonge . En waarom? een oorlogprater onder brak de ridder en zei ‘’wij willen jonge voor onze meester voor dienen ,,Dillen blijf achter me staan . De ridder was kwaad omdat de oorlog prater hem onderbrak En richten zijn zwaar op de oorlogprater En er kwam een grote vlam van vuur . De oorlog prater viel neer. Dillen was doods bang .Ryne viel de ridder aan . Maar de ridder was beter in vechten dan zij . De oorlog prater pakt dillen vast . RYNE help me .Riep hij bang . Ze draaide haar om en zij moest toe kijken hoe dillen werd mee getrokken . Opeens voelde ze een harde klap op haar nek . Ze viel neer vlak op de grond .haar ogen gingen dicht .ze zag dat dillen weg was . De ridder viel het dorp aan 100 oorlog praters doden zo veel mensne zij die over leefde ging ver mogelijk weg van het dorp maar ze konden geen kant op
De oorlogpraters zaten overal . Het dorp werd in vuur en vlam gezet .de lijken gooiden ze er in .
En ze gingen verder dillen was weg. Ryne werd wakker onder de volle maan . Ze stond op en liep slofde naar het dorp .
Ze zat de hele tijd met haar hand op haar nek.
Ze kwam aan op het dorp . Ze kon haar ogen niet geloven .
Het dorp was helemaal af gebrand lijken waren half verbrand .
Ze zag iemand liggen . Hij leefde nog . Ryne ? Merkus bent u dat o mijn god wat is er hier gebeurt ? De oorlog praters zij hebben dillen . Ja dat weet ik ze hebben me neer geslagen . Opeens zag ze dat er en mes in zijn bost kas zat .
Ryne begon te huilen . Ryne ! Wat is er merkus ? Ga naar mijn huis in het bos . Daar licht een boek . Leg dat op het altijd van de kerk dan kan je uit het dorp . En ga dan naar de grot . Met de slangen hooft . Die lijd jou naar arok . Wie is arok .?
Ryne geen tijd voor het uit te leggen . Bij dat boek licht een steen en een diamand en een kaart neem ze mee in een rugzak .
En ga daar na . Naar mijn zoon in het oude huis uit dit eiland blijf de grot volgen en je komt er wel . Ryne er is geen tijd meer.
Merkus ? Merkus ! Merkus nee blijf bij ma toe blijf nee …
------------------------------------------------------------------------------
En zo begon het avontuur voor dillen te redden zal ryne het halen en wie is arok …

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online