Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Verhuizing....
Jenny gaat verhuizen. Van een klein dorpje naar de grote stad. e rijd voor de verhuiswagen naar de flat toe. ze gaat op de bovenste verdieping wonen, dat is niet het allermakkelijkste. Ze stapt uit de auto. En ze ziet op de grond een plas rood spul liggen ze kijkt omhoog waar dat vandaan zou kuinnen komen. ze ziet dat er van die rode druppels uit haar nieuwe huis komen vallen. ze rent naar de lift en drukt op verdieping 30 ( de bovenste verdieping dus). Als de lift boven is aangekomen pakt ze haar huissleutels. Steekt ze snel in de deur en rent naar binnen. ze ziet allemaal bloed op de grond liggen. EEn heel spoor van bloed loopt naar de terrasdeur. Ze doet de terrasdeur open en ziet een lichaam liggen. ze will zich omdraaien en wegrennen maar dan.......... Is zij het tweede slachtoffer...

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 20 bezoekers online