Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

daantje de wereld kampioen
toen ik 4 maanden oud was ging mijn moeder plotseling dood en was er alleen met mijn vader om in zijn eentje voor mij te zorgen ik was nog zo klein ik zag mijn vader wel maar ik wist nog niet hoe hij heten en van mijn moeder wist ik niks af ik wist niet eens wie mijn moeder was en toen ik 4 jaar oud was hielp ik me vader bij het benzistation en ik wist ook niet of ik een oma en opa had tanten oom neefjes wist ik niks van af mijn vader vertelde mij op een dag tot mijn moeder griet heten kijn opa ne oma heten piet en margriet en ik leerden mijn opa en oma kennen op mijn 11 verjaardag toen gebuirden er iets ergs mijn vader overleedf op zijn 34 ik moest alleen zorgen voor het benzinestation ik heeten daantje en ik had ook vrienden ik heb ook een dagboek gesreven hier is een stukje daantje leek wel een vriend van sjakie (en de chocolade fabriek) hij is ook aardige en slim oplettend en humoristisch hij woont met zijn vader (toen was zijn vader pas 30)in een oude woon wagen

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 15 bezoekers online