Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Vrijgezellenfeest
Ik heb een heel geil schoonzusje, ze is het zusje van m’n vrouw en een tijdje terug is ze zelf getrouwd. Voor de bruiloft werden uiteraard vrijgezellenfeesten voor haar en haar man georganiseerd. Tot zover niets aan de hand.

In de weken tussen de vrijgezellenfeesten en de bruiloft kreeg ik opeens een smsje van haar; “Ik wil nog een vrijgezellenfeestje, maar dan met jou alleen...”. In het verleden hadden we weleens wat geflirt en zijn we ook weleens per ongeluk samen in één bed beland, maar tot sex was het nooit gekomen. En dit leek toch een duidelijke uitnodiging! Omdat ik het wel een spannend idee vond, heb ik haar een berichtje teruggestuurd; “Volgende week donderdag werk ik thuis.”. Een kort en krachtig berichtje, met de wetenschap dat donderdag haar vaste vrije dag is.

Ruim een week ging voorbij en op de bewuste donderdagmorgen weer een smsje van haar; “Wat trek ik aan?”. Ik raakte al lichtelijk opgewonden en antwoordde met; “Ik hoorde dat je nieuwe pumps hebt.”. “Alleen pumps?”, antwoordde ze. En meteen er achteraan; “Ik maak er wel iets spannends van en ben binnen een uur bij je!”.

Bijna twee uur verstreek tot er opeens werd aangebeld. Ik beëindigde snel het telefoongesprek met een collega en opende de voordeur. Ik had er wel een beetje over gefantaseerd hoe ze eruit zou zien, maar het was toch even slikken bij het zien van zo’n geile jongedame voor de deur. Ik voelde m’n pik al wat groeien in m’n broek. Ze had haar lange zwarte haar opgestoken en was – zoals altijd – erg sexy opgemaakt. Ze droeg een strak en niet al te lang jurkje met aan de voorkant knoopjes van boven tot beneden. Haar slanke benen waren gehuld in zwart nylon, met aan haar voeten haar nieuwe rode pumps met extreem hoge hakken. Eigenlijk helemaal niets voor haar zulke hoge hakken, maar ze stonden haar fantastisch!

“Ik heb me nog nooit zo geil gevoeld.”, vertelde ze. “En ben kletsnat.”, voegde ze er meteen aan toe. “Trek je broekje maar alvast uit dan.”, zei ik nog. Ze begon me hevig te kussen, zodat ik ondertussen haar jurkje los kon knopen. Waar ik al op hoopte; ze droeg helemaal niets onder haar jurkje, haar benen bleken gehuld in hold-ups en haar kutje was helemaal glad geschoren. Precies zoals dat van mijn eigen vrouw, haar grote zus! Ik legde haar op de bank en begon haar stevig te likken. Binnen enkele momenten kwam ze schokkend en kreunend klaar, terwijl ze zelf speelde met haar niet al te grote maar wel lekker stevige borsten.

“Nu is het jouw beurt.”, zei ik en liet m’n broek zakken. “Wauw... helemaal kaal!”, stamelde ze en nam m’n inmiddels keiharde pik diep in haar mondje en begon me lekker te pijpen. Ook ik was inmiddels bloedgeil en het duurde niet lang voor ik een flinke lading warm zaad in haar mondje kon achterlaten.

Met een diepe zucht ploften we allebei op de bank. Ze gooide haar pumps uit, maar ik vroeg haar ze weer aan te trekken. Ze deed dat gewillig en ging voor me staan, terwijl ze zichzelf langzaam begon te vingeren. M’n pik stond alweer snel recht omhoog. Ik pakte haar op, zette haar op de rand van de tafel en duwde m’n pik zachtjes in haar kletsnatte kutje. In een langzaam tempo begon ik haar te neuken. Ze vroeg me al snel om haar hard en stevig te nemen. Haar benen, nog steeds gehuld in zwarte hold-ups en rode pumps, staken recht omhoog. Ik naam haar enkels stevig vast en stootte m’n pik keihard bij haar naar binnen. Ze schreeuwde het uit en binnen een paar minuten kwamen we zowat gelijktijdig klaar.

“Nu wil ik je nog in je kontje neuken.”, zei ik. “En dan zit je vrijgezellenfeestje erop!”. Nog een beetje verdwaasd van de keiharde beurt die ze net gekregen had, ging ze op haar knietjes op de bank zitten. “Ik ben nog nooit in m’n kontje geneukt.”, zei ze. Zonder iets te zeggen maakte ik met wat speeksel haar kontje nat en soepel en duwde m’n pik voorzichtig naar binnen. Met het gemak waarmee dat ging, leek het er niet op of ze voor het eerst op die manier genomen werd. Binnen de kortste keren kon ik soepel op en neer en kon ik m’n aandacht verleggen naar haar borsten. Zij was zichzelf ondertussen aan het vingeren en het duurde dan ook niet lang voordat zowel zij als ik voor de derde keer een orgasme beleefde.

Als aandenken aan dit fantastische vrijgezellenfeest heeft ze haar hold-ups achtergelaten. Ik heb ze tussen de enorme verzameling van mijn vrouw gestopt en elke keer als mijn vrouw ze draagt, beleef ik deze speciale ochtend opnieuw.rolf1001



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online