Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Sex in de stad
zelf zit ik vaak op deze site, en moet je toch echt vertellen wat ik afgelopen weekend met vastenavond heb meegemaakt. ik denk het was rond een uur of 9 toen ik richtig de stad reed. ik zat nog maar net op de fiets en kreeg een smsje van robbin: ik heb zin in straks, ik ben er al bijna. totzoschatje.x eenmaal aangekomen op de plek dat we hadden afgesproken. stond robbin er al, zn haar in een minikuifje, een lieve lach op zn gezicht, ik schatte zo'n 1,80 en een heerlijk uitzicht. ik zette mn fiets weg en liep met een groote glimlach naar hem toe, gaf hem een zacht kusje. en keek hem ondeugend aan. robbin en ik hadden niks met elkaar ookal vinden we elkaar wel leuk. we hadden al meerdere malen gezoent op feesten van vrienden van ons. ik had het koud en hij zag het, ik kreeg een grote knuffel van hem, hij pakte mn hand en samen liepen we de stad in. we gingen een cafe in dronken wat en gingen weer naar buiten. we waren allebij al een beetje licht aangeschoten. ikzelf kan slecht tegen drank. ik greep zn lul en zei : jij bent zo lekker, ik wil je in me nu meteeen! hij voelde mn borsten en voelde dat zn lul al aan het groeien was. we gaven elkaar een heftige tongzoen. ik deed zn broek naar beneden en gaf hem een heeerlijke pijpbeurt zoals die nog nooit had gehad. onder tussen kwamen er allemaal mensen om ons heen, maar we trokken er niks van aan. we waren beide naakt en nu was het zn beurt. hij pakte mn kont beet, en gleedt met zn tong naar binnen. ik tikte tegen zn hoofd en gaf daarmee aan dat die me moest gaan neuken. hij pakte zn lul en begon mn kutje af te neuken! hij begon te stoten, er kwamen kreunen van genot van ons beide. ik gilde: IK KOM IK KOM, en robbin deed mee. zo zijn we samen klaar gekomen. ik gaf hem daarna nog even snel een pijpbeurt. om ons heen klonk een groot applaus toen robbin voor de 2ex klaarkwam. we zochten onze kleren en liepen hand in hand verder. jaa, ik heb zin in het volgend weekend!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online