Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

marjo en sophie (deel 1)
Als Sofie s’ochtens wakker word, ziet ze dat haar tweeling zus Marjo al uit bed is. Ze trekt haar pantoffels aan loopt naar de kast en pakt haar ochtend jas er uit. Ze doet de kamerdeur open en loopt naar beneden. Haar vader en moeder haar kleine broertje Bastiaan en haar tweelingzus Marjo zitten al aan het ontbijt. Sofie, weet je wel niet hoe laat het is? Eh nee. Half tien, meestal ben je om zeven uur al wakker. En ben je als eerste beneden. Zet je de tv aan en wacht je tot dat wij wakker zijn. Maar hoe komt het, Marjo is ook al zo laat wakker wat hebben jullie vannacht uitgespookt? Niets wat denk jij nou, dat we s’avonds naar het park gaan. Nou, zo erg nou ook weer niet maar dat Julie de hele nacht hebben lopen spoken. Je kent ons toch wij doen zo iets niet, alleen op slaapfeestjes. Ja maar dit gebeurt echt nooit. Hier moet iets achter zitten. Maar, Sofie ga zitten, en eet gezellig mee. Als het ontbijt op is gaat Sofie naar Marjo. Marjo wil je even mee komen. Waar naar toe? Naar onze kamer, kom snel. Als papa en mama er achter komen wat wij vannacht hebben gedaan. Dan zwaait er wat, ja ik weet het. Het moet dus niet te veel opvallen. Als we nou gewoon de wekker zetten is er niks aan de hand. Ja maar Sofie, dat merken papa en mama toch die wekker van ons gilt als een theepot. En we zetten nooit de wekker! Oké we moeten het gewoon niet meer doen. Ja maar als Denis ons dwingt kunnen we niet anders. We moeten het gewoon niet meer doen en dan zijn we ’s ochtens ook weer om zeven uur wakker, zo simpel is het. Oké ik ga me wassen. Ik ook.
wat gaan jullie doen schatten? Wij gaan ons wassen. Oké is goed tot zo.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online