Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

aangerand cq vekracht
ik ben een meisje van 12, en vorig zomer ben ik door een man de hele dag achtervolgd. Ik ging in de ochtend hardlopen en hij fietste achter me aan, en toen ging ik met vriedinnen naar een beekje heen foto's maken. Daar kwam hij later ook. En hij ging takjes slijpen. Hij keek mij steeds aan en we wouden weg gaan. Maar hij kwam naar ons toe en pakte me vast, hij ging met zijn hand over mijn rug heen en we wouden weg rennen. Mijn twee vriedinnen is het gelukt mij niet, ze zagen dat hij mijn broek uit trok. Ik was heel bang, waarom gebeurt het mij? dacht ik. Hij zat aan me aan men borsten en naar onderen. Ik voelde me heel slecht en ik schopte en sloeg ik probeerde alles. Maar niks lukte, toen sloeg ik hem nog een keer en hij liet me los. Toen pakte hij een mes en probeerde mij neer te steken. Ik rende weg, maar hij duwde me. Toen viel ik op de gront. Hij probeerde me in de sloot te duwen en ik stond weer op en rende weg, ik keek hem weer aan en ging huilend naar huis heen. Mijn moeder geloofde me niet, en toen belde ze de politie op. De politie mocht hier niks aan doen er moesten speciale mensen komen voor mij om mij gerust te stellen. Het was echt helemaal niet leuk het liefst wil ik het vergeten maar dat lukt me niet :(

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online