Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Angst voor de Waarheid {3}
voor alles bestaan stereotiepen, natuurlijk ook voor homo's. Vrolijk en Roze zijn echte kenmerken

Ik ben homo, ben ik vrolijk? Niet altijd... ik wordt geschopt en geslagen, net zoals mijn vriendje. Waarom? Is het vanwege zijn Rasta-haar, of mijn kleren? Vast niet...

Toch houd het ons niet uit elkaar, het houd ons eerder bij elkaar. We waren laatst naar de bios gegaan. Normaal zien mensen ons als vrienden, maar zoadra we hand in hand lopen worden we aangestaard. Dat hebben we dus snel afgeleerd.

De film was echt slecht. Geen film voor ons. Maar een moment was perfect:
"Zit er eigenlijk een verhaal in deze film?" Onze blikken kruisden elkaar. "Nee, maar dat zijn we wel van deze regiseur gewend." We lachten. "Kom we gaan naar huis." Maar we stonden niet op, nee. We keken elkaar diep in de ogen. Onze hoofden dicht bij elkaar. "Hou je van me?" vroeg ik. "Zielsveel" was het antwoord. Onze lippen maakten voor het eerst contact. Ik was in de hemel, ik was gelukkig.

Mijn leven veranderde. Alles was mooi, alles straalde. Niets bleef hetzelfde. Mijn Broertje was aardig geworden, de leraren minder streng, mijn oma minder saai. Rozengeur en Maneschijn, alles zou veel beter worden.

Flirten als homo klinkt onrealistisch, toch bestaat het, heb ik gemerkt. Het is gewelig, maar opvallend. Homo zijn is niet zo erg als het klinkt, denk ik, want ik ben vergeten hoe het klinkt

~EINDE~




Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online