Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Ohh....shit!
Tijdens een etenje met collega's van mijn vrouw en hun partners bij de lokale Wok-boer kreeg ik rommels in mijn buik... Met een beetje benauwd gezicht begaf ik me naar het toilet en kwam er even later opgelucht weer uit. Dat er iets niet helemaal in orde was in mijn buik bleek uit het feit dat ik nog geen vijf minuten later alwéér richting toilet toog. Ik haastte me als een gek maar was toch íetsje te laat... grr.. en dat was in mijn onderbroek te zien. Die heb ik toen maar uitgetrokken en in mijn broekzak gepropt. Toen ik weer aan tafel zat en mijn mede disgenoten had gerustgesteld dat het allemaal wel meeviel moffelde ik ongemerkt mijn onderbroek onderin de handtas van mijn vrouw. Gelukkig had ik de rest van de avond geen last meer van mijn buik. Eenmaal thuisgekomen dacht ik er aan mijn vrouw even te melden dat ik mijn onderbroek in haar tas had gestopt en dat die gelijk in de was kon waarop zij mij een beetje verbijsterd aankeek en zei: "Liefje, ik had vanavond helemaal geen tas bij me". Need I say more????

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online