Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Pistach en de paarse vlekken
Pistach en Witse willen naar buiten.Ze kijken voor het raam naar buiten.Het regent.Julie kan er niet meer tegen.Ze zegt:"Och, ga dan maar naar buiten.Kom haast je ik moet naar school."De katten crossen naar buiten.ze krijgen regen op hun.Dat vind Pistach niet leuk.Hij kijkt naar witse.Julie en Cindy zijn inmiddels al naar school.Pistach kijkt naar Witse h├ę je hebt overal paarse vlekken.Witse kijkt naar Pistach."dat wou ik juist aan jou zeggen."Pistach kijkt naar de boven en krijgt een regendruppel op zijn neus.Zijn neus word meteen paars.Hij denkt:Hier klopt iets niet.Tegen Witse zegt hij kom we gaan Cindy en Julie zoeken.Ze volgen de geur van de auto.Gelukkig is de school maar een kwartiertje van thuis verwijderd.Ze komen aan op de school en Cindy ziet opeens 2 paarse katten.De bel is al gegaan maar toch rent ze naar de katten."Pistach?Witse?Wat doen jullie hier en waarom zijn jullie paars?"Pistach antwoord:"Door die stomme regen."Maar cindy hoort alleen maar een gejank van Pistach.Intussen is haar juf van dat les uur naar haar toe gegaan en zegt:"Wat heeft dit te betekenen"Cindy antwoord:"Mijn katten zijn hier maar ik weet niet hoe dat komt."
"Heb je hier een kleine zus?"vraagt haar juf."Ja,waarom?"zegt Cindy."Breng die beesten naar je zus en kom dan naar de klas bel ook je moeder en zegt da ze die beeste naar huis brengt."antwoord de juf.Cindy belt haar moeder en vertrekt naar de klas van Julie.Ze klopt op de deur.Ze gaat naar binnen.En Julie roept:"Pistach, Witse waarom zijn jullie paars?"Cindy had dit wel verwacht en zegt"ik zou het niet weten maar kun jij even op ze letten want ik heb nu 2 uur chemie en die giftige lucht dat daar hangt is niet goed voor hun en mama komt ze in de eerste speeltijd halen."Het antwoord is duidelijk."Als het van mijn juf mag."Ze kijkt vragend naar de juf.Die knikt.En dus zitten er 2 katten met paarse vlekken in de klas.In de speeltijd neemt Julie afscheid van de katten en geeft ze aan haar moeder.Mama neemt de katten over en zegt:"Kom kleine kattekes we gaan ullen is in bad stoppe." Waarop de katten klaaglijk beginnen te janken.

Einde

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 12 bezoekers online