Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

verlangende buurvrouw
Het was een warme zomerse voormiddag en zoals elke dag trok ik naar het kippenhok om ze te voeren en de eieren op te halen.Ik was net klaar toen mijn achterbuurvrouw een kijkje kwam nemen en wij aan de praat geraakten.Zij droeg slechts een zijden zalmkleurige doorschijnende negligé zodat ik bewonderend haar mooie borstjes en de donkere vacht van haar dessous bekeek.
Gezamenlijk keken wij tot hoe de haan twee kippen na elkaar bespoorde waarbij ik niet kon nalaten haar te zeggen dat het was om er jaloers van te zijn.
Spontaan had ik in mijn boxershort een verlangende bobbel gekregen waarop zij mij vroeg of de haan mijn libido had opgewekt.Lachend zegde ik haar dat het meer haar verleidelijk sexy uitzicht was.Hierop kwam zij bij mij staan en vonden onze lippen elkaar in een minutenlange tongkus waarbij zij met een begerige hand in mijn boxershort gleed en met een zachte hand mijn penis een heerlijke beurt gaf.
Toen zij mij toefluisterde dat zij verlangende was en mij in haar wilde was ik in een mum van tijd bij haar in de tuin en elkaar opgeilend trokken wij naar het salon.Op weinig tijd lagen wij poedelnaakt in elkaars armen elkaar te kussen, te likken, te zuigen en te neuken.Ik bewonderde haar mooie fantastische lichaam waarvan ik ieder deel ontdekte en ervan mateloos genoot.
Verschillende malen kwamen wij tot een hemels orgasme waarbij ik telkens mijn liefdesvocht in haar varlangende vagina spoot.Uiteindelijk lagen wij in 69 houding en terwijl zij gulzig mijn loeter afzoog schoof ik mijn tong tussen haar schaamlipppen diep in haar vochtige vagina en met in en uitschuivende tong bracht ik haar tot
een nieuw orgasme waarbij ik haar vrijgekomen sappen proefde terwijl zij schruwelend en trillend van genot klaar kwam mijn sperma doorslikte.
Dit leek ons voor herhaling vatbaar en na verschillende jaren genieten wij nog altijd wekelijks van een uitgebreid liefdesspel en intense neukpartij.



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online