Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Freijas Avontuur
Freija's avontuur.
We zijn Santos en Freija, een beetje vreemd stel. Allebei gelukkig getrouwd met dip in de relatie op sexueel gebied. Gelukkig hebben we elkaar gevonden en kunnen we onze lusten op elkaar botvieren. Helaas wonen we ver bij elkaar vandaan en zijn onze momenten samen erg spaarzaam. De webcam biedt uitkomst, maar als we samen zijn, kan er van alles gebeuren. Net als deze keer...

Toch iedere keer weer spannend om een afspraak te maken. We hebben afgesproken in een Van der Valk hotel in Haarlem. Jij zou met je vriendin gaan shoppen en ik had een workshop in Noordwijk. Eindelijk een hele lange geile middag samen.
Ik zit aan de bar rustig wat te drinken en te wachten tot je binnenkomt. De spanning is voelbaar, de beelden van de laatste cam en chat sessie staan nog op mijn netvlies. De laatste tijd hebben we het wel vaak over swingen, partnerruil en sex met meerdere personen. Bij de gedachte begin in al te grijnzen. Het is rustig in het hotel. De barman kijkt wat verveelt om zich heen, twee zakenmannen zijn in discussie over een presentatie op de laptop en in de hoek zit een stelletje wat te drinken.
Er komt iemand binnen... helaas jij bent het nog steeds niet. De kriebels voel ik in mijn buik. Ik bestel nog wat te drinken en wacht rustig aan de bar. "Hoi schatje" hoor ik achter me en daar sta je dan. Je ziet er heerlijk uit. Een diep uitgesneden blouse, waar je volle cup DD prachtig in de Sapph bh zit. Je decollete ziet er geweldig uit. Een rokje en natuurlijk een paar laarzen met een hakje er onder. Je komt naast me zitten aan de bar. Ik bestel een jus'tje voor je en vraag of je hebt voldaan aan mijn wensen. Je lacht en schuift je rokje een stukje omhoog en spreid je benen iets zodat ik zie dat je geen slipje aan hebt en je poesje helemaal glad geschoren in. Mijn hand glijdt langs je been omhoog en aait zachtje langs je lipjes. Ik hoor je zuchten. De zakenmannen kibbelen door, de rest gaat ook gewoon zijn gang. Ik reken af en we gaan naar boven naar de kamer die ik heb gereserveerd.
Je lacht als je de videocamera al klaar ziet staan en het fototoestel op het tafeltje ziet liggen. De screenshots vanaf de webcam worden nu aangevuld met betere kwaliteit films en foto's. Dan kunnen we nog beter genieten. We beginnen met een lange tongzoen terwijl we elkaar uitkleden. Mijn handen gaan over je hele lichaam, je volle rondingen maken me helemaal gek. Ik kan me gelukkig beheersen en leg je op het bed. Daar lig je dan met alleen je kousen nog aan, een beetje hoerig, en je kijkt me vragend aan. Ik pak de camera en maak een paar foto's van je. Je poseert als echte pro, benen wijd, kont omhoog, wrijvend over je borsten... Hier kan ik nog lang van genieten als we weer bij onze eigen man en vrouw zijn.
Het is klaar met spelen en ik pak een sjaal en bindt die voor je ogen. Met een zacht touw bind ik je handen en benen vast aan het bed. Je kan geen kant meer op en je ligt willoos voor me. Ik streel over je hele lichaam en begin je te zoenen vanaf je mond, via je borsten naar beneden. Ik hoor je zuchten en zachtje kreunen. Er klinkt zachte lounge muziek op de achtergrond en je gaat helemaal op in het gezoen en gestreel. Je voelt dat ik even ga staan om nog wat foto's te maken en daarna voel je de tong weer rond je klitje cirkelen. Het voelt geweldig, je vraagt me of ik de laatste tijd wat heb bijgeleerd, ik grijns alleen maar en ga door met foto's maken.
De handen glijden over je lichaam, maar dit zijn hele zachte handen. De nagels aan die handen zijn lang... de tong gaan van je kutje naar je navel en nog hoger, je voelt opeens twee borsten over je buik strelen. Iemand anders dan ik zuigt nu aan je tepels en gaat hoger en hoger. Voor het eerst in je leven zoen je met een andere vrouw. Dit voelt geweldig en je siddert van geilheid. Je nieuwe partner verlaat je mond en gaat omhoog. Je ruikt haar kutje nu en steekt je tong uit om haar eens te verwennen. Daar liggen jullie samen in standje 69 elkaar te vervennen. Zij is net als jij een beetje mollig en ze heeft zo te voelen de nodige ervaring met vrouwen. Ik maak je handen en voeten los zodat je jezelf beter kan laten gaan. Je blinddoek blijft nog even zitten... Je beft haar en proeft haar sappen, het is heerlijk. Ik ga achter je nieuwe vriendin zitten en schuif mijn pik bij haar naar binnen terwijl je mijn ballen likt. Dan schrik je heel even want je voelt een hele grote pik in je kutje schuiven. Een andere man is ook in de kamer... Er is geen tijd om lang geschrokken te blijven, want het is zo lekker, die pik wil je helemaal in je en je beweegt je heupen om hem aan te moedigen. Met grote halen gaat die enorme pik heen en weer door je kutje en ik hoor je klaarkomen. Je lichaam verkrampt en ik heb je nog nooit zo hard horen kreunen. Trillend lig je helemaal verzadigt op het bed. Ik doe je blinddoek af en je ziet het stelletje uit de bar. Ze lachen allebei naar je. Je geeft ons alle drie een lange tongzoen.
We drinken even wat en kletsen bij. Ik vertel je dat ik dit stel online heb leren kennen. Op een site voor stellen ben ik op zoek gegaan naar een leuk stel om jouw fantasie werkelijkheid te laten worden en dat is gelukt. We lachen en praten even over wat kleine dingetjes. Vicky en Robert zijn ook eind dertig en komen uit Haarlem. Zij zijn ervaren swingers en na wat mail en chat contact zijn we met elkaar in contact gekomen. Ze vonden het een heel geil idee om je de fijne kneepjes bij te brengen.
Je kijkt vol ontzag naar de lul van Robert, zeker 22 cm lang en heel dik. Je zou van te voren geschrokken zijn. Je buigt voorover en begint hem te pijpen. Hij past bijna niet in je mond, maar je doet je best en probeert hem zo diep mogelijk in je keel te krijgen. Robert geniet zichtbaar. Je komt van hem los en Robert gaat op zijn rug liggen, je klimt boven op hem en begint hem als een amazone te bereiden. Vicky komt naar je toe en biedt haar kutje aan, ik kom achter je staan en begin je kontje te vingeren. Eerst 1 vinger, dan twee. Je ontspantje en ik schuif mijn pik bij je naar binnen. Je begint steeds harder te kreunen en ik merk dat je weer gaat klaar komen. Het tempo gaat steeds hoger en hoger. Robert begint te grommen en explodeert in je kutje, ook ik hou het niet meer en kom klaar. Je gilt het uit en met een laatste kreun zak je in elkaar.
We gaan weer even rustig met z'n vieren liggen en Vicky vindt dat ze ook wel wat verdient. Robert en ik gaan even rustig zitten en kijken hoe jij Vicky gaat verwennen. Je hebt al heel snel geleerd hoe je moet beffen en je likt Vicky alsof je nooit anders hebt gedaan. Ik loop er naar toe en laat Vicky mij pijpen terwijl Robert weer achter haar gaat staan om haar flink te neuken, terwijl jij haar beft en met Robert zijn ballen speelt. Terwijl Robert Vicky neukt, duw je voorzichtig een vinger in Robert zijn kont, je hoort hem in eens zwaarder ademen. Je vingert en masseert zijn prostaat. Plots trekt hij zijn lul uit Vicky haar kut en stop hem in je mond. Een golf sperma schiet in je keel en je kunt het bijna niet wegkrijgen. Voor je de kans krijgt bij te komen, zwaait mijn lul voor je gezicht en kom ik ook klaar in je gezicht. Vicky komt direct naar je toe en begint je schoon te likken.
Na het douchen nemen we afscheid van Vicky en Robert. We kijken elkaar diep in de ogen. Wat een heerlijke fantasie die werkelijkheid werd. Je bedankt me en glijdt nog 1x naar beneden om me nog 1x te verwennen met je mond....


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 32 bezoekers online