Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

tante in zwembad.

U leest om dit moment het verhaal tante in zwembad gepost door sjaak. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: sjaak
Gepost op: 2011-3-18

Verhaal:

tante in zwembad
ik was net 18 geworden en mn tante van 39 om de hoek was alleen thuis, ze belde op om te vragen of ik zin had om bij haar in de tuin in het zwembad te zitten. Mn tante is een heerlyke vrouw met een mooie c-cup en een lekker kontje en ik geilde al lang op haar.

toen ik aan kwam zag in me tante helemaal naakt in het zwembad liggen en ik kreeg een stijfe. ze vroeg of ik ook naakt in bad kwam. ik zei natuurlyk ja en al gauw lag ik naakt naast mn geile tante. het was rond de 35 graden buiten en na wat gepraat te hebben werd mn tante ook een beetje geil van mn grote harde staaf, ze vroeg of ze even mocht trekken, dat mocht natuurlijk wel. Ik voelde hoe mn tante heerlyk mn lul masseerde en ik keek ondertussen naar haar mooie tieten, na dat ze me hat klaar getrokken vroeg ik of ik haar mocht vingeren, ook dat mocht en na 7 minuten kwam me tante gillend klaar.

Toen gingen we douchen en tante vroeg of ik wilde blijven ''slapen'' want haar man en kinderen waren namelijk weg voor 1 week, en ze wilde even flink geneukt worden door een flinke lul. Onder de douche hebben we nog wat tong werk gedaan.

In de avond was Tante heerlijk geil geworden en ze vroeg of ik mn lul in dr clit wilde stoppen, dat liet ik me geen 2x vragen en haalde mn penis uit mn broek. mn tante lag met dr benenen wijd en ik stopte mn penis in dr kut, heelryk voelde het, ik stoote hard en mn tante kreunde mn naam ooh ...... ooh .... yeahh pak me lekker uhmm heerlyk, zo kan je oom dat niet hoor. toen vroeg me tante of ik van fisting hield. ik had dat nog nooit gedaan en wilde het wel een x proberen in haar geile kont, eerst 1 vinger dan 2 vingers en dan 3 vingers ze verdwenen allemaal in dr poeperd en toen mn hele vuist tot mn elleboog. ze vond het heerlyk.

de volgende ochtend zei me tante dat ik wel aan de borsten mocht drinken, want ze had net een baby gehad en dr borsten stonden onder een grote druk omdat er al 2 dagen niks uitgedronken was. Ik wilde wel even aan mn tante dr tieten zuigen en zag dr tieten hangen heerlijk was het, het smaakte zo goed en ik wilde steeds meer, tot dat me tante ineens weer geil werdt en over me heen ging squirten. en ik heb daarna nog flink gebeft.

Toen was de week voorbij, we hebben elke week sex met elkaar.

ik hoop dat je het leuk vond ;)

Aantal keer bekeken: 22320
Waardering: 3.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online