Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

...unknown.

U leest om dit moment het verhaal ...unknown gepost door Spel. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Spel
Gepost op: 2011-7-20

Verhaal:

...unknown
Mijn neef is 29 en ik 19. Ik was nog een maagd. Mijn neef kwam op bezoek. Hij vroeg wat we gingen doen. 'Ik heb nog dat nieuwe spel dat je me voor me verjaardag gaf. Wil je dat spelen?' Hij knikte. Het was een ingewikkeld spel. Boven deed hij de deur ongemerkt op slot. Ik ging met de doos op bed zitten, maar hij deed de doos weg en ging naast me zitten. 'Ik wil een ander spel spelen,' mompelde hij. Hij wreef over mijn bil. Ik wist meteen wat hij bedoelde. Zonder na te denken en voor ik het wist, kleedde ik me volledig uit. Samen met hem. Ik duwde hem op bed, kroop op hem en begon hem te zien. Zijn handen verkenden mijn vagina. Ik ging op bed liggen en m'n neef deed mijn benen open. Hij likte mijn vagina en ik kreunde. Ik voelde zijn eikel in mij gaan. Dat deed wel pijn, aangezien ik nog maagd was. Hij ging in me en neukte me keihard op bed. Ik duwde hem van me af en legde hem terug op bed. Ik ging op hem zitten terwijl ik zijn penis in mijn vagina stak. Ik verging een beetje van de pijn. Ik ging op en neer, op en neer. Dit was goed. 'Oh..' kreunde ik. Hij kwam in me klaar en ik schrok. Ik was niet zwanger geraakt. Ik kwam kreunend klaar en hij stond recht. Hij duwde me met m'n rug tegen de muur, deed een been omhoog en neukte me hard tegen de muur. Even later kwam hij nogmaals in mij klaar en hij zei 'even uitrusten'. Hij ging op bed zitten en ik begon hem te pijpen. Ik voelde zijn sperma in mijn mond. Ik ging languit op bed leggen en deed mijn benen open. Hij vingerde me langzaam en likte me. Wat een leuk spel was dit.

Aantal keer bekeken: 6273
Waardering: 4.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online