Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

1 2 3 kom eens hier laat me niet tellen tot 4.

U leest om dit moment het verhaal 1 2 3 kom eens hier laat me niet tellen tot 4 gepost door niks . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: niks
Gepost op: 2011-9-4

Verhaal:

1 2 3 kom eens hier laat me niet tellen tot 4
Lisa en Noortje waren zusssen en ze leken heel erg veel op elkaar. Lisa was de oudste en had ook een vriendje die rens heeten. op een dag liep Noortje naar huis toe en zag een outo aan komen en ze hoord een stem dei zij heay daar ben je kom met me mee en ze deed wat die stem zij ze stapte in de oute en ree met hem mee. toen de outo stopte en de jongen uit stapte en het huis in liepen zij de jontgen heay ik dacht dat jij Lisa was ooh jij ment het zij noortje het was de vriend van haar oudere zus. ik dacht dat je Lisa was. oke srry ik ga wel weer naar huis nee wacht dat is veel ste gevaarlijk blijf gewoon bij mij slapen oke zij ze . toen ze in bed lag had ze het heel erg koud. en liep naar rens toe en vroeg of hij nog wat extra dekens had nee zij hij maar kom maar bij mij liggen en dat deed ze ook. toen het donker was hoorde rens iets hij ging even kijken wat het was. hij zij tegen Noortje blijf jij maar in bed leggen ik ga wel kijken wat het is en hij liep naar bendeden. Noortje had al 5 min gwacht en toen hoorde ze iets ze liep nuit bed en deed het licht aan en toen ineens.....!!! stond haar zus recht voor haar en dei zij HOE DURF JE HOE KON JE ME DIT AAN DOEN!!!! wat bedoel je er is hellemaal niks gebeurd ik had het alleen koud zij Noortje. JA TUURLIJK ZIJ Lisa en ze pakte het mes uit haar broek zak en zij hier dit is voor jou............. en dat was het laatste wat Noortje gehoord had ......wil je weten wat ze het laatste gezien had 3 keer raden............ het afkehakte en verbranden hoofd van rens het vriendje van Lisa

dus kijk goed uit ga nooit met het vriendje van je zus mee naar huis

dit is waar gebeurd want weetje ik ben Lisa en ik zie jou graag vanavond hahaah

Aantal keer bekeken: 12897
Waardering: 3.81 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online