Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

18 jaar en in het park.

U leest om dit moment het verhaal 18 jaar en in het park gepost door graatje kruutmoes. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: graatje kruutmoes
Gepost op: 2011-9-15

Verhaal:

18 jaar en in het park
ik was 18;net examen gymnasium gedaan;was dus vrij;mooi voorjaarsweer;ik zat op een bank in het bekende park van frank boeyen;een eindje verderop zal een vrouw ik schat een jaar of 40;ze keek steeds mijn kant op;op een gegeven moment stond ze open kwam mijn richting uit;vlak bij dacht ik dat ze zei;"komop";ik wist niet of ik het goed verstaan had;ik had nog niet zoveel ervaring met vrouwen en zeker niet van tussen de 30 en 40;ze zag er heerlijk uit;lekkere volle tieten onder een dun wit bloesje;je zag de tepels priemen ;volgens mij geen bh aan;mooie volle dijen onder een korte rok;hoge hakken en zo te zien een lekkere stevige kont;ik verzamelde enige moed en liep achter haar aan en sloeg mijn arm om haar middel;ik voelde een lichte siddering;ik zei in ben zo geil als boter,waarop ze antwoordde naai me dan;ik duwde haar op het pad
beneden naar de ingang van de kruittoren,waar niemand ons kon zien;
ik begon haar heerlijk in haar nek te zuigen en haar oorlel te likken;ik greep haar tieten vast;heerlijk ik voelde de tepels hard worden;trok de bloes open en begon te sabbelen;ze kreunde als een gek en zei naai me grijp me pak mijn reet flink vast;ik ging met mijn hand naar haar kruis en voelde dat ze zeiknat was;duwde de slip opzij en begon haar te vingeren;ze schokte en kreunde pak me;ik zei vuile slet je laat je door iedereen pakken;ik vinger alleen;nee,nee rammen ik wil ik moet ik kan niet meer;ik wist niet wat ik hoorde;ik zei ik neuk je met mijn hand en anders niet wil wel gezond blijven;ze kronkelde als een gek;op mijn gewrijf in haar kut kwam ze schokkend klaar;ze vroeg loop nog met me mee;dat deed ik;in een winkelstraat gekomen ging ze een portiek in;trapjes op naar de voordeur;ik kon mijn handen niet van haar kont afhoden en begon er weer in te knijpen;ze donderde bijna van de trap zo geil werd ze weer;wij naar binnen linea recta naar de slaapkamer;ik gooide haar op het bed en maakte haar uit voor sloerie,slet,neukhoer;ze kreunde alleen naai me,naai me.naai me ik kan er niet genoeg van krijgen;vuile teef ik pak je;ik scheurde haar bloes open greep haar tieten en begon ze flink te kneden;ik trok de slip naar beneden spreidde haar benen en ging boven op haar liggen;ik zoog als een gek aan haar tieten;ik tongzoende ze;ze had een echt vurig tongetje;ik werd gek en kon me niet meer beheersen;trok alles uit;mijn paal stond omhoog;ze keek ernaar en werd zo hongerig als wat;ze riep ram hem in me;alle voorzichtigheid was verdwenen;ik schoof mijn lid naar binnen;beukte eerst langzaam en toen steeds sneller
vuil kutwijf ik ram je zo hard dat je gilt ja ja doe het nou ze kreunde en gilde;wist niet wat ik meemaakte;na deze rambeurt ben ik weggegaan en ze voeg me of ik nog eens wilde komen,want ze hield van jonge jongens;ik vond het best;ben er nog een paar keer geweest;het was steeds heerlijk,maar op een gegeven moment ben ik gestopt,omdat ik me niet aan de indruk kon onttrekken,dat ik niet de enige was en van veilig bomben had ze kennelijk nooit gehoord.

Aantal keer bekeken: 35937
Waardering: 4.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online